Forum - Forum-tråd: The Lobster

The Lobster

 • 0

  Sjovt at læse denne anmeldelse overfor den fra JP.

  www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kultur/anmeldelser/film/ECE8945958/aarets-vaerste/

  Man fristes næsten til at bruge elitist-kommentarer som "han har nok ikke forstået den" eller lignende - det er i hvert fald en pæn forskel... :-)

  moulder66625-08-16 10:09

 • 0

  Hehe, ja. Har godt set den.
  Tror det eneste vi har til fælles er, at vi begge ikke afslører for meget af handlingen sammenlignet med andre anmeldelser, men så er det vist også kun det. ;P

  Skal ikke gøre mig klog på Johannes H. Christensens oplevelse (ligesom han vist ikke kan gøre sig klog på filmen), men jeg kan i hvert fald sige, at der er mange subtile (men også mindst lige så mange groteske) elementer i "The Lobster", så jeg følte, der netop er masser af "subtekst", som pirrede mig og som man kan beskæftige sig med i sin oplevelse.
  Johannes H. Christensen har måske bare ikke kunnet finde en måde at lege med fimen på. Men sjov er forskellen ja. :)

  BusinessMonkey25-08-16 13:38

 • ★★★1

  Jeg er enig med JP, selvom jeg havner på 2/6. Det var omgang prætentiøst hø og eneste lyspunkt var en godt spillende Farrell i en usædvanlig rolle. Kunne ellers godt lide instruktørens Dogtooth, men jeg kedede mig voldsomt her og det er for selvhøjtideligt et udgangspunkt, taget filmens skøre præmis i betragtning. Der var nogle interessante ideer, så afgjort, men filmen tog aldrig fat i mig. 

  Babo26-08-16 23:18

Log ind for at deltage i diskussionen