Academy of Television Arts & Sciences udelukker Harvey Weinstein - på livstid

Det amerikanske Academy of Television Arts & Sciences har lyttet til anklagerne imod Harvey Weinstein og besluttet at udelukke ham fra deres rækker.

Som den seneste gruppe i Hollywood har Academy of Television Arts & Sciences lyttet til anklagerne imod den skandaleramte producer Harvey Weinstein og besluttet at udelukke ham fra deres rækker – for altid.

I forbindelse med beslutningen udsendte Akademiet følgende meddelelse:

"Efter en høring i dag har Akademiets ledergruppe vedtaget at udelukke Harvey Weinstein fra Akademiet på livstid. Akademiet støtter dem, der står frem imod alle former for chikane, og vi står bag dem, der er blevet berørt af dette. Akademiets lederskab er meget bekymrede over den fortsatte udbredelse og de vidtspredte eksempler på denne skræmmende opførsel."

Akademiet har ifølge deres meddelelse begyndt en grundig gennemgang af retningslinjerne for deres medlemmer.

"Vi er fast besluttet på at gøre vores del til at beskytte tv-professionelle imod chikane og sikre, at de kan udøve deres arbejde i et sikkert miljø," fortsatte de.

I sidste uge blev Harvey Weinstein udelukket på livstid fra den amerikanske producentforening The Producers Guild of America.

Kommentarer

Academy of Television Arts & Sciences udelukker Harvey Weinstein - på livstid

    Log ind for at deltage i diskussionen