Alan Arkin slutter sig til Tim Burtons "Dumbo"

Live-action udgaven af Disneys animerede perle fra 1941, "Dumbo", har efterhånden opbygget et imponerende cast.

Instruktør Tim Burton genforenes blandt andet med Michael Keaton, som spillede Batman i Burtons "Batman" fra 1989 og "Batman Returns" fra 1992. Derudover medvirker Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito samt nykommerne Nico Parker og Finley Hobbins. 

Og nu har endnu en veteran sluttet sig til projektet i skikkelse af den Oscar-vindende skuespiller Alan Arkin, der skal spille rollen som Wall Street-finansfyrsten J Griffin Remington.

"Dumbo", som bliver en blanding af live-action og animation, har Danny DeVito i rollen som cirkus-direktøren Max Medici og Michael Keaton som skurken og iværksætteren V. A. Vandevere.

Colin Farrells Holt Farrier og hans børn forsøger at beskytte Dumbo, for hvem de har fået ansvaret af Medici i et cirkus, da den pengegriske Vandevere øjner muligheden for at tjene en formue på Dumbos evner udi flyvning. 

Filmen er i øjeblikket under produktion i London med premieren sat til marts 2019.

Udover "Dumbo" er der også live-action udgaver på vej af andre elskede Disney-klassikere som "Aladdin", "Løvernes konge" og "Mulan".

Kommentarer

Alan Arkin slutter sig til Tim Burtons "Dumbo"

  • 1

    Jeg glæder mig faktisk til at se mere fra Tim Burton, som er kommet flot tilbage på sporet igen med sine sidste tre film. Og fedt med et comeback i det Burtonske univers til Michael Keaton og Danny DeVito. :) 

    NightHawk19-08-17 12:45

Log ind for at deltage i diskussionen