Alle optagelser til ny "Alien"-film er i kassen

Filmhistoriens mest frygtede filmmonster vender snart tilbage!

Alle optagelser til den næste "Alien"-film er nu i hus. Det har filmens instruktør, Fede Alvarez ("The Girl in the Spider's Web"), annonceret via Twitter. 

Den kommende sci-fi-gyser er en såkaldt standalone-film, der ikke har nogen direkte forbindelse til de eksisterende værker i filmserien, der blev kickstartet med Ridley Scott-klassikeren "Alien" i 1979.

Selvom det stadig er småt med detaljer, er der dog løftet lidt af sløret for handlingen i den endnu unavngivne film, ligesom der er sat flere navne på rollelisten. 

Se også: Se stemningsfyldt concept art fra Neill Blomkamps droppede "Aliens"-fortsættelse

Den kommende "Alien"-film vil således følge en gruppe unge mennesker i en fjern og fremmed verden, der pludselig står ansigt til ansigt med den uhyggeligste livsform i universet.

På rollelisten finder vi navne som Isabela Merced ("Dora & Den Gyldne By"), Archie Renaux ("Morbius") og Spike Fearn ("The Batman"). De får bl.a. selskab af Cailee Spaeny, som har landet hovedrollen i filmen.

Instruktør Fede Alvarez har solid erfaring med uhygge. Ud over at have instrueret "Don't Breathe" og genindspilningen af "Evil Dead" fra 2013 har filmmageren også leveret manus til "Texas Chainsaw Massacre", der udkom på Netflix sidste år.

Og der er i øvrigt mere at glæde sig til for fans af det frådende xenomorph-monster: En kommende "Alien"-serie er som tidligere rapporteret også på vej. Der bliver altså forhåbentlig rig mulighed for at høre nogen skrige i rummet, når filmhistoriens mest frygtindgydende uhyre atter viser tænder – både i biografen og på hjemmeskærmen. 

Kommentarer

Alle optagelser til ny "Alien"-film er i kassen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen