Apple går sammen med Spielberg om "Amazing Stories"-reboot

Tech-giganten vil nu også producere egne tv-serier og står med et stærkt kort på hånden i form af selveste Steven Spielberg.

IT-giganten Apple går sammen med Steven Spielbergs Amblin Televison og NBC Universal om at producere et reboot af antologi-serien "Amazing Stories".

"Hannibal"- og "American Gods"-skaberen Bryan Fuller skal være showrunner på den nye serie, som får 10 afsnit, og hvert afsnit får et budget på 5 mio. dollars.

Dette projekt kommer, efter Apple har hyret en række tv-folk fra Sony Televison til specifikt at skabe originalt tv-indhold. Hvordan dette originale indhold vil blive tilgængeligt for seerne er endnu uvist.

"Amazing Stories" fik første gang premiere i 1985 efter Steven Spielbergs succes som producer på "Tilbage til fremtiden" og instruktør på "Indiana Jones og templets forbandelse". Seriens afsnit varierede mellem fantasy, sci-fi og horror og med forskellige instruktører bag hvert afsnit.

Instruktører som Spielberg selv, Clint Eastwood, Joe Dante, Martin Scorsese, Irvin Kershner, Robert Zemeckis, Danny DeVito, Brad Bird og Burt Reynolds stod alle bag et afsnit af "Amazing Stories", som trods fem Emmy-priser blev taget af programmet efter to sæsoner.

Kommentarer

Apple går sammen med Spielberg om "Amazing Stories"-reboot

 • ★★★★0

  Hold kæft hvor jeg elskede den serie, da den kom frem i sin tid. Har den faktisk stående på dvd, som jeg har arvet. Om jeg ville finde den god i dag, tør jeg ikke sige. Men det var en herlig lille serie, hvor diverse instruktører fik lov at lege lidt med pudsige historier:-)

  T. Nielsen11-10-17 19:50

 • ★★0

  Jeg elskede også en stor del af de to sæsoner. Mener at den der hed "Mirror, Mirror", med Tim Robbins, gjorde stort indtryk på mig.

  Dolphinfriendly11-10-17 20:18

 • ★★★★0

  Det afsnit stod Scorsese bag. 

  T. Nielsen11-10-17 22:40

 • ★★0

  Jeps, men Robbins er "spejlmanden"/dobbeltgængeren, så vidt jeg husker.

  Dolphinfriendly11-10-17 22:43

 • ★★★★0

  Jeg måtte lige slå det op og det husker du helt korrekt kan jeg læse. Husker så ikke afsnittet. Tror et gensyn ville vække genklang dog. 

  T. Nielsen11-10-17 22:47

 • ★★★0

  Er den gamle serie tilgængelig på stream nogen steder?

  davenport11-10-17 23:13

Log ind for at deltage i diskussionen