Batmans Robin er blevet voksen i ny film

Warner Bros. er ved at udvikle en superheltefilm baseret på Batman-karakteren Nightwing. Det rapporteres, at "Lego Batman Filmen"-instruktøren Chris McKay skal instruere projektet ud fra et manuskript af Bill Dubuque ("The Accountant").

Nightwings rigtige navn er Dick Grayson, og han blev taget under vingerne af ​​Batman og kæmpede sammen med ham som den oprindelige Robin. Da figuren blev ældre, ønskede han at sprede sine vinger og bekæmpe kriminalitet på sin egen måde, så han brød ud som Batmans sidekick og blev til Nightwing.

Dick Grayson – der første gang så dagens lys i tegneserien Detective Comics nr. 38 for næste 77 år siden – er endnu ikke introduceret i Warners DC-superhelteunivers, men det ser nu ud til at at ændre sig. Der er ingen information om, hvornår hans introduktion vil ske, og om det bliver før hans solofilm, men det ser ud, som om studiet er i gang med at regne det hele ud.

Warner Bros. har allerede en række DC-film planlagt indtil 2020, så man kunne forestiller sig, at denne "Nightwing"-film ikke vil blive udgivet før engang mellem 2019 og 2021.

Kommentarer

Batmans Robin er blevet voksen i ny film

  • ★★★★★2

    Chris O'Donnell er klar! ;) 

    Lars!24-02-17 19:59

  • ★★★★★★1

    Det giver rigtig god mening i forhold til det nuværende DC-univers.

    Nightwing er en virkelig god karakter og man kan gå flere veje - enten kan han være gået fra Batman pga. en konflikt, hvilket kan være med til at understrege Batmans sindstilstand i BvS, især hvis Robin nr. 2 er blevet dræbt.

    Alternativt kan Dick være gået fra Batman, fordi det er ham der bar det ødelagte Robin-kostume, som man ser i BvS og man vælger at smelte flere historier sammen fra Batman-universet - Jason Todds historie, Dicks skæbne i Batman Beyond og selvfølgelig selve skabelsen af Nightwing.

    Zero Cool24-02-17 20:07

  • 0

    Lige præcis Bruno. Modsat Slipknots dømmekraft i Suicide Squad giver dette rigtig god mening. Og Chris McKay som instruktør ville være et pivfrækt valg. Jeg tror sgu, Geoff Johns er ved at få fat i den lange ende. Man har i hvert fald lov at håbe!

    Oberst Kurtz24-02-17 21:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen