Ben Afflecks dage som Batman er måske talte

Først skulle Ben Affleck alligevel ikke instruere "The Batman" og blev erstattet af "Abernes planet: Opgøret"-instruktøren Matt Reeves. Så kasserede Reeves Afflecks manuskript.

Og nu tyder det på, at dagene i rollen som den kappeklædte korsfarer også er talte. Ifølge en kilde med tilknytning til Warner Bros. kan det meget vel ende med, at Afflecks optræden som Batman i den kommende "Justice League", bliver sidste gang, at Batfleck trækker i det legendariske kostume.

Én af forklaringerne på Afflecks mulige afgang kan være, at Matt Reeves ønsker at lave en ny Batman-trilogi, hvilket betyder, at snart 45-årige Affleck formentlig vil have passeret de 50 år, inden en eventuel trilogi er fuldendt. Og selvom Robert Downey Jr. har givet den som Iron Man i en moden alder, kunne man meget vel forestille sig, at Warner Bros. og Reeves pønser på et nyt, friskt ansigt i den eftertragtede rolle, som vi har set det med Spider-Man. 

Ifølge kilden vil annonceringen af Afflecks Batmans afgang ske "yndefuldt, adressere forandringen i én eller anden form i én af de kommende DC-film."

"Justice League", der er instrueret af Zack Snyder og Joss Whedon, får premiere til november. 

Kommentarer

Ben Afflecks dage som Batman er måske talte

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen