Dansk-japansk skuespiller får rolle i fortsættelse til "Fantastiske skabninger og hvor de findes"

Optagelserne til fortsættelsen til fantasy-filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes" er i øjeblikket i fuld gang, og nu er toeren blevet tilføjet dansk islæt.

Den dansk-japanske skuespiller David Sakurai er blevet hyret til at spille håndlangeren Krall, som arbejder for den onde troldmand Gellert Grindelwald, der spilles af Johnny Depp ("Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge").

Sakurai medvirkede for nylig i Marvel-serien "Iron Fist" som skurken Scythe, og han er netop nu ved at indspille fortsættelsen til Angelina Jolies autentiske drama "Unbroken": "Unbroken: Path to Redemption".

"Fantastiske skabninger og hvor de findes" var den første film i en planlagt serie på hele fem film, der fungerer som prequels til de populære "Harry Potter"-film.

Seriens næste film (som endnu ikke har en officiel titel) instrueres også af David Yates, og Eddie Redmayne er tilbage i rollen som troldmanden Newt Scamander, mens Jude Law tropper op som en ung Albus Dumbledore, der blev spillet af hhv. Richard Harris og Michael Gambon i de otte oprindelige "Harry Potter"-film.

Sakurai og Co. svinger med tryllestavene i biografmørket i november 2018.

Kommentarer

Dansk-japansk skuespiller får rolle i fortsættelse til "Fantastiske skabninger og hvor de findes"

  • ★★★1

    "Dansk-japansk" er et (sammensat) tillægsord, man hører alt for sjældent. 

    Riqon23-09-17 21:32

Log ind for at deltage i diskussionen