Dansk skuespillerinde i serie om de legendariske tempelriddere på HBO Nordic

Dyk ned i mysteriet om tempelridderne i History-serien "Knightfall", der har danske Sarah-Sofie Boussnina på rollelisten.

History-serien "Knightfall" tager os med på en rejse tilbage til middelalderen og historien om de sagnomspundne tempelriddere – den magtfulde, velhavende og mystiske orden, der skulle beskytte kristendommens mest værdifulde relikvier.

"Knightfall" begynder efter faldet af byen Acre, tempelriddernes sidste højborg i Det Hellige Land, hvor den hellige gral går tabt. Mange år senere dukker et spor op, og tempelridderne, ledet af den modige og selvstændige tempelridder Landry (Tom Cullen, kendt fra rollen som Anthony Gillingham i "Downton Abbey") går på jagt efter den hellige gral.

Udover Tom Cullen er danske Sarah-Sofie Boussnina, Pádraic Delaney, Jim Carter og Olivia Ross m.fl. på rollelisten. Pádraic Delaney ("The Tudors") spiller Gawain, der engang var mester med et sværd, men som blev hårdt ramt ved slaget ved Acre, og Simon Merrells ("Spartacus") ses i rollen som den modige og principfaste ridder Tancrede, der ærer sit løfte til tempelridderne over alt andet. Bobby Schofield ("Black Sea") spiller den unge bonde Parsifal, der søger om optagelse i tempelordenen.

Spækket med historiske figurer

"The Bourne Legacy"-stjernen Jeremy Renner har været med til at producere serien, som er spækket med historiske figurer, der repræsenterer de mest magtfulde kræfter i Europa i middelalderen.

Jim Carter ("Downton Abbey") spiller Pave Bonifatius VIII, den hellige leder af tempelridderne, Olivia Ross ("War and Peace") spiller dronning Joan af Navarre, der både er en dygtig strateg, hengiven mor og formidabel diplomat. Hun er gift med Kong Filip IV af Frankrig, der på det tidspunkt er den mest magtfulde monark i Europa. Filip bliver spillet af Ed Stoppard ("The Crown"). Sabrina Bartlett spiller kongeparrets datter, prinsesse Isabella.

"Knightfall" får herhjemme premiere på HBO Nordic 7. december.

Kommentarer

Dansk skuespillerinde i serie om de legendariske tempelriddere på HBO Nordic

 • ★★0

  Lav nu den serie om Charles "The Hammer" Martel, stamfader til Carolingianer "linien", bedstefar til Charlemagne og manden, som reddede Europa ved Battle of Tours.

  Bruce 3-10-17 12:38

 • ★★0

  Jeg er bestemt frisk på noget flere historiske serier. Gerne om tempelridderne. :)

  Benway 3-10-17 13:21

 • 0

  Sikke en skægvækst hun har.

  Aranyhajú Nyárszépe 3-10-17 13:47

 • 0

  Sikke en skægvækst hun har.

  Aranyhajú Nyárszépe 3-10-17 13:47

 • ★★★0

  "The Bourne Legacy"-stjernen

  Haha, okay .... hvis jeg skulle nævne Jeremy Renner for noget, så havde det nok ikke været den mislykkede Bourne-film :) men "Hurt Locker" begynder måske at være for længe siden? 

  Riqon 3-10-17 15:37

 • 0

  #1 - Har Christopher Lee ikke allerede lavet den plade? :D

  #Riqon - Han havde de en fin birolle i Louie :P

  Nagash 4-10-17 04:12

 • ★★★0

  "Arrival"-stjernen Jeremy Renner. 

  Riqon 4-10-17 10:28

Log ind for at deltage i diskussionen