Den populære fantasy-bogserie "Vildheks" bliver til magisk eventyrfilm

Lene Kaaberbøls populære bogserie "Vildheks" om seje hekse og magiske dyr får nu sin helt egen stort anlagte eventyrfilm. Filmen baseres på den første bog i serien om bypigen Clara, der finder ud af, at hun tilhører en gammel slægt af vildhekse med helt speciel kontakt til naturen og dyrene.

Bøgerne har været en stor succes i Danmark og i andre lande som Tyskland og England. "Vildheks", der med et budget på 34 mio. kr. bliver en af næste års store danske familiefilm, har netop startet optagelser i Ungarn.

Debutanten Gerda Lie Kaas spiller hovedrollen som Clara, og hun bliver dermed den 3. generation af Kaas-familien, der springer ud som skuespiller – efter faren Nikolaj Lie Kaas og farfaren Preben Kaas.

I filmen finder man også Sonja Richter som Moster Isa, og i øvrige roller ses bl.a. Signe Egholm, Kirsten Olesen og May Lifschitz som den onde heks Kimæra.

Det bliver Kaspar Munk, der skal instruere filmen. Han har tidligere lavet ungdomsfilmene "Hold om mig" og "You and Me Forever" og har desuden instrueret DR's populære julekalender "Tidsrejsen".

"Vildheks" har forventet biografpremiere 11. oktober 2018.

Kommentarer

Den populære fantasy-bogserie "Vildheks" bliver til magisk eventyrfilm

  • ★★★0

    Det bliver vel et flop ligesom Skammerens datter som vi ikke har set mere til.

    MOVIE100016-05-17 11:03

  • 0

    Det ville sgu være synd, når der nu endelig laves noget andet end alt det Regner Grasten-producerede lort som "Far til min søsters fire børn", "Anja efter Viktors sidste hik" osv.

    evermind16-05-17 15:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen