Disney på vej med Anna Kendrick som jule... kvinden

I forsøget på at fremstå moderne har Disney de seneste år kørt en meget stringent form for politisk korrekthed med produktioner, der i castingen skulle imødekomme enhver form for minoritet. Det såkaldte gender-swapping, dvs. kønsombytning, er særlig populært.

Om det er tilfældet med filmen "Nicole", eller om der bare er tale om et sjovt twist, er ikke til at sige, men faktum er, at julemand bliver til julekvinde i ny familiefilm fra Disney.

"Pitch Perfect"-stjernen Anna Kendrick er i tætte forhandlinger om at give sit bud på en kvindelig (og formentlig mindre skægget) udgave af den ikoniske julemandsfigur.

Filmens ankermand er Marc Lawrence, som skal instruere sit eget manuskript. Lawrences tidligere film hører til den lettere ende af komedieskalaen og er især kendetegnet ved Sandra Bullock og Hugh Grant, såsom "Agent Catwalk" og "To ugers opsigelse".

Om Disneys julekvinde er "et sikkert hit" – for nu at bruge en af Marc Lawrences egne titler – er svært at sige. Til gengæld kunne man godt forestille sig, at en nissepuritaner eller to vil få glöggen galt i halsen over nyheden.

Kommentarer

Disney på vej med Anna Kendrick som jule... kvinden

  • 0

    Stop !

    h0iby13-01-17 12:29

  • ★★★★★★1

    Rolig nu, jeg er sikker på du nok skal få en HVID jul alligevel!

    T. Nielsen13-01-17 12:33

  • ★★★★★★1

    Nå ja, det ville jo ikke være første gang, man nisser (høhø) rundt med Julemanden, så hvorfor ikke. Jeg mener, Tim Allen slog Julemanden ihjel engang. :D

    Zero Cool13-01-17 13:26

  • 0

    Nå ja, det ville jo ikke være første gang, man nisser (høhø) rundt med Julemanden, så hvorfor ikke. Jeg mener, Tim Allen slog Julemanden ihjel engang. :D

    STOP REMINDING ME!!!! XD

    BusinessMonkey13-01-17 13:48

  • ★★★★★★0

    Det har da intet med politisk korrekthed at gøre?

    Nuvel, det skal nok få nogle folk op i det røde felt alligevel :)

    Guldager13-01-17 13:54

  • ★★★★★1

    Julefilm er jo en så godt som udtømt genre, så jeg kan slet ikke se noget problem i at ryste posen, som i dette tilfælde, og se hvilke anderledes dynamikker og andre fortællinger man kan udforske med en kvindelig "julemand". Og så er det med Anna Kendrick, så det er ikke helt skidt :)

    Kruse13-01-17 14:58

  • ★★★★0

    Hun er ikke særlig god skuespillerinde, men hun ser sød ud :)

    Babo13-01-17 15:09

  • ★★★★★2

    Hun er ikke særlig god skuespillerinde, men hun ser sød ud :)

    Hun har ikke den største spændevidde som skuespiller, men hun har karisma og charme(og et flot udseende), og det kan være nok i visse type film.

    Kruse13-01-17 15:11

  • ★★★★3

    Kruse - jeg går med på 'flot' :) Ellers finder jeg hende ofte småirriterende. Jeg gad så godt se hende i en 'Scream' film, hvor hun bliver sprættet op :)

    Babo13-01-17 15:24

  • ★★★★★0

    Der er vi så forskellige :)

    Kruse13-01-17 15:49

  • 1

    Hun er ikke særlig god skuespillerinde, men hun ser sød ud :)

    Jeg kan varmt anbefale hende i 'Drinking Buddies'.
    Der spiller hun virkelig godt den lidt for overfladiske og pæne pige samtidigt med at hun giver en markant dybde til karakteren.

    Må også indrømme, at hun var klart den bedste skuespiller i den ellers forfærdelige 'Mike and Dave Need Wedding Dates'.

    Det er måske ikke så meget ros, som det i stedet er en erkendelse, at hun nok ikke er så dum, som hendes mange valg af roller ellers kunne vidne om.

    Anyhoo, se 'Drinking Buddies'! :D

    BusinessMonkey13-01-17 16:12

  • ★★★★★★1

    Babo - sådan har jeg det med mange kvinder...

    davenport13-01-17 16:13

  • ★★★★★★0

    Om de så havde verdens bedste skuespillerinde i hovedrollen, ville mine forventninger til denne film nok være så små, at det ville irritere mig mere at de ikke bare havde brugt en som netop Kendrick:-) 

    T. Nielsen13-01-17 16:55

  • ★★★★★★1

    Ja, Drinking Buddies er en go' film.

    Jeg ved ikke om Kendrick har mere eller mindre talent end så mange andre skuespillere, men uanset hvad, gør hun det godt med det hun har. Hun virker særdeles oplagt til en film som denne, som ganske sikkert skal køres hjem med netop karisma og nogle sjove indslag, da historien ganske sikkert ikke er specielt original.

    Zero Cool13-01-17 17:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen