Disneys "Maleficent"-fortsættelse hapser "Kon-Tiki"-instruktør

Historien om Angelina Jolies slemme skurk får endnu et kapitel.

Underholdningsgiganten Disney nyder i disse tider stor succes med at filmatisere deres klassiske tegnefilm som såkaldte live-action produktioner. Indtil videre tæller disse bl.a. "Alice i Eventyrland", "Eventyret om Askepot" og "Junglebogen", ligesom projekter som "Dumbo" og "Løvernes konge" er på vej. Selv "Tornerose"-skurken Maleficent fik sin egen selvbetitlede film tilbage i 2014, og nu får filmen en efterfølger.

Projektet har således sikret sig en instruktør i form af norske Joachim Rønning. Nordmanden stod senest bag en anden Disney-produktion, nemlig skumsprøjtseventyret "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge", som Rønning lavede sammen med sin instruktørmakker Espen Sandberg. Duoen har også tidligere leveret film som "Kon-Tiki", "Frihedskæmperen Max Manus" og actionkomedien "Bandidas" fra 2006.

Angelina Jolie spillede hovedrollen som Maleficent i den første film og vender ligeledes tilbage i fortsættelsen. Jolie kunne senest ses i "By the Sea", der kom i 2015, og som hun også selv instruerede. 15. september var der på Netflix premiere på stjernens seneste værk som instruktør, dramaet "First They Killed My Father", der er baseret på sande begivenheder, som foregik under det makabre Khmer Rouge-regime i 1970'ernes Cambodia.

"Maleficent" var en populær sag ved billetlugerne i 2014, og filmen endte med at indtjene over 750 mio. dollars på verdensplan. Der er endnu ikke fastlagt nogen releasedato for næste kapitel.

Kommentarer

Disneys "Maleficent"-fortsættelse hapser "Kon-Tiki"-instruktør

    Log ind for at deltage i diskussionen