Fanskabt trailer til "Lone Starr: A Spaceballs Story" parodierer Han Solo-filmen

Der er dømt nerd-alert, når "Spaceballs" endnu en gang går Star Wars-franchisen i bedene ved at gøre kærligt grin med traileren til "Solo: A Star Wars Story".

I 1987 udkom Mel Brooks' særdeles vellykkede Star Wars-spoof med titlen "Spaceballs", der var en parodi på den originale "Star Wars"-trilogi. Mange fans af såvel "Star Wars" som "Spaceballs" har drømt om en fortsættelse eller prequel til Brooks' perle, og nu har en ihærdig fan, som kalder sig Darth Blender, skabt en trailer, der gør tykt grin med den kommende "Solo: A Star Wars Story" om den unge Han Solos eventyr, inden han sluttede sig til rebellerne.

Traileren, der kan nydes herunder, skaber illusionen af, at Lone Starr, der er Han Solos pendant, har sin egen film på vej i "Spaceballs"-universet ved hjælp af klip af blandt andre Bill Pullman i rollen som Lone Starr fra "Spaceballs".

Hvorvidt vi nogensinde får en ny "Spaceballs"-film at se, der måske kunne løfte sløret for, hvordan Lone Starr mødte sin co-pilot Barf, står indtil videre hen i det uvisse, mens det er ganske sikkert, at "Solo: A Star Wars Story" rammer de danske biografer 24. maj.

Kommentarer

Fanskabt trailer til "Lone Starr: A Spaceballs Story" parodierer Han Solo-filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen