Filmatiseringen af brætspillet "Monopoly" genoplives

Onde tunger påstår, at Hollywood er løbet tør for idéer.

"Matador" – eller "Monopoly" som originaludgaven hedder på engelsk – bliver filmatiseret som live-action film efter den gigantiske succes med "Barbie". Det rapporterer Variety.

Læs også: "BARBIE" PASSERER 1 MIA. DOLLARS VED BILLETLUGERNE"

Allerede i 2015 blev det annonceret, at brætspillet skulle filmatiseres, men projektet har siden da ligget på is. Indtil nu. I sidste uge afslørede Variety nemlig, at Lionsgate officielt har opkøbt Entertainment One fra Hasbro og har indgået flere aftaler med legetøjsfirmaet om at skabe filmiske universer baseret på deres produkter – herunder altså Monopoly.

At legetøj opføres til film er dog langt fra noget nyt. På samme måde som Disney har ført nogle af deres mest populære forlystelsespark-attraktioner til det store lærred med film som "Pirates of the Caribbean", "Jungle Cruise" og "Haunted Mansion", der har dansk premiere i morgen, har mere end en håndfuld brætspil slået deres folder som levende billeder. 

Heriblandt detektivspillet "Clue" fra 1985, der drejer sig om opklaringen af et mord, med navne som Tim Curry og Christopher Lloyd på plakaten. Andre eksempler på brætspil-filmatiseringer er gyseren "Ouija" fra 2014, som fik dumpekarakter af Moovy. 

Lad os håbe, at "Monopoly: The Movie" ikke slår sig selv hjem.

Kommentarer

Filmatiseringen af brætspillet "Monopoly" genoplives

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen