Første kig på uigenkendelig Renée Zellweger som Judy Garland

Oscar-vindende Zellweger portrætterer Hollywood-ikonet og "Troldmanden fra Oz"-stjernen i karrierens efterår i 1960'erne.

Optagelserne til "Judy" om Hollywood-ikonet Judy Garland er netop begyndt i London med Renée Zellweger i den altoverskyggende hovedrolle.

Garland, der er mest kendt for sin rolle som Dorothy i den legendariske musical- og fantasy-klassiker "Troldmanden fra Oz" fra 1939, befinder sig ved filmens begyndelse i Swinging London i 1968 – næsten 30 år efter kæmpe-succesen i "Troldmanden fra Oz". 

Skuespillerinden, hvis kendingsmelodi blev "Over the Rainbow", har på dette tidspunkt brugt det meste af sit liv på at optræde, hvorfor hun nu er skrøbelig og udmattet, selvom hendes talent og stemme stadig ikke fornægter sig. Mest af alt ønsker hun dog blot at være der for sine tre børn, alt imens hun begræder tabet af sin barndom, der blev opslugt af Hollywood, da hun var purung.

Garlands sidste koncertoptræden foregik i øvrigt i København i marts 1969 – blot få måneder før sin død i juni samme år.

Udover Zellweger medvirker blandt andre Michael Gambon ("Harry Potter"-filmene), Finn Wittrock ("American Horror Story") og Jessie Buckley ("War & Peace").

I instruktørstolen sidder Rupert Goold ("True Story"), og det første billede af en uigenkendelig Renée Zellweger som Judy Garland kan ses herunder. 

Kommentarer

Første kig på uigenkendelig Renée Zellweger som Judy Garland

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen