"Hell or High Water"-forfatter tager springet til tv med familiedramaet "Yellowstone"

Der er få manusforfattere, der er mere populære lige nu end Taylor Sheridan. Han er en tidligere skuespiller, som tog springet til manusforfatter og fik sin forfatterdebut med "Sicario" for to år siden. Filmen viste sig at være en veldrejet og kompleks spændingsfilm, som var en overraskende kritisk og kommercielt succes.

Herefter gentog Sheridan tricket med "Hell or High Water", som uventet blev en af de største indiefilm fra sidste år og fik flere Oscar-nomineringer, herunder for Bedste film og Bedste originale manuskript.

Hans seneste film, "Wind River", har stjernerne Jeremy Renner og Elizabeth Olsen i hovedrollerne. Filmen fik premiere på Sundance Film Festival i år, og denne gang instruerede han selv sit manus og fik dermed sin instruktørdebut. Så der er ingen tvivl om, at han har et godt ry for tiden, og som så mange andre tager han nu springet til tv-mediet.

Hans næste projekt bliver dramaserien "Yellowstone", der er beskrevet som et fejende filmisk familiedrama om en familie, der ejer en stor ranch nær den titulære nationalpark. De skal forsvare deres store ranch imod landudviklere, indianske reservater og regeringen.

Taylor Sheridan vil selv skrive og instruere nogle af seriens afsnit, som endnu ikke har fået nogen officiel premieredato, men sandsynligvis lander en gang i 2018.

Kommentarer

"Hell or High Water"-forfatter tager springet til tv med familiedramaet "Yellowstone"

  • ★★★★0

    Han er så lynende intelligent forfatter, så jeg ser frem til alt med hans navn tilknyttet. 

    Babo 5-05-17 22:50

  • ★★★★★0

    Han er så lynende intelligent forfatter, så jeg ser frem til alt med hans navn tilknyttet. 

    Same here!

    The Insider 6-05-17 13:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen