Instruktør bag original "Ghost in the Shell"-anime: Scarlett Johansson er den bedste Major Motoko

Folkene bag "Ghost in the Shell" blev anklaget for whitewashing i castingen af Scarlett Johansson.

Det blev ikke ligefrem mødt med applaus, da det blev annonceret, at den nye "Ghost in the Shell"-film ville have Scarlett Johansson i rollen som Major Motoko Kusanagi, der i den oprindelige mangaserie er japansk.

Instruktøren bag animationsfilmen af samme navn fra 1995 fortæller dog i et nye interview med Kodansha Comics, at han synes endda særdeles godt om valget:

"Jeg hørte første gang om planerne for en en live-action-version for næsten 10 år siden. Det har været en lang rejse siden da, men for at være ærlig, lod det til, at en eller anden på et tidspunkt ville lave den, og jeg indrømmer, at jeg havde mine betænkeligheder om, hvem der skulle spille Motoko. Jeg synes, at Scarlett Johansson er omtrent den bedste person, de kunne have castet i rollen, og jeg er glad for at kunne sige, at jeg ikke har nogen indvendinger mod det valg."

Se også: Moovy TV: Pilou, puns, Stegelmann og spøgelser - Moovy TV til galla på "Ghost in the Shell"!

Heller ikke Kenji Kamiyama ("Ghost in the Shell: Stand Alone Complex") eller Kazuchika Kise ("Ghost in the Shell: Arise") havde noget dårligt at sige om Johansson.

"Ghost in the Shell" blev ikke nogen succes i biografen, og især i USA klarede den sig dårligt. Paramounts præsident for distribution har tidligere udtalt, at al snakken om castingen sandsynligvis har påvirket filmens indtjening. Det vurderes, at filmen alt i alt har givet et tab på omkring 60 mio. dollars.

Du kan se eller gense Moovy TV's "Ghost in the Shell"-interview med Pilou Asbæk herunder:

Kommentarer

Instruktør bag original "Ghost in the Shell"-anime: Scarlett Johansson er den bedste Major Motoko

    Log ind for at deltage i diskussionen