Jakob Stegelmann besøger Copenhell med stort filmmusik-show

Et kæmpestort 65 mands-symfoniorkester ledet af Troldspejlets Jakob Stegelmann vil fortolke store soundtracks fra film, tv-serier og computerspil på Copenhell.

Sammen med Aarhus Symfoniorkester har jakob Stegelmann valgt musik, der passer til festivalens univers. Publikum kan se frem til storslået, smuk og dyster musik fra blandt andet film som "Star Wars", "Superman" og "Batman" samt tv-serier og computerspil.

Stegelmann har siden 70'erne beskæftiget sig med populærkultur og har igennem flere årtier formidlet alt det spændende ved animation, computerspil, tegneserier, fantasy, science fiction og monstre. Han har igennem en halv menneskealder været med til at opdyrke et fællesskab blandt ligesindede og hjælpe med at brede spændende underholdningsuniverser ud til flere mennesker.

Se også: Pilou, puns, Stegelmann og spøgelser – Moovy TV til galla på "Ghost in the Shell"!

Festivaldirektør Jeppe Nissen udtaler på festivalens officielle side: "Vi har inviteret Jakob Stegelmann til at komme og spille en hel koncert på Copenhell. Jakob har med Troldspejlet og sit øvrige virke været med til at værne om subkulturer og nørdfællesskaber i årevis, og hans arbejde ligger meget tæt op ad det, vi hvert år skaber med Copenhell."

"Rock- og metal-genrerne kan med lidt god vilje sammenlignes med alt fra tegneserier til superheltefilm, fordi de både lyrisk og grafisk også beskæftiger sig med voldsomme temaer og fantastiske universer. Det synes vi er en rigtigt spændende kobling, og vi er hamrende stolte over at kunne præsentere denne store personlighed på festivalen."

Copenhell finder sted 21.-23. juni.

Se eller gense "Moovy TV hygger med Jakob Stegelmann" herunder, hvor Stegelmann efter rulleteksterne er så rar at læse Moovy TV-vært Johan Albrechtsens "psykotiske" (og hidtil ubesvarede) fanbrev fra 1996 højt!

Kommentarer

Jakob Stegelmann besøger Copenhell med stort filmmusik-show

  • 0

    Fedt mand. Endelig får jeg set min helt i levende live. Skal fandeme altid et eller andet, når der holdes arrengementer med ham inde i byen. Men Copenhell skal jeg til som altid, så nu skal det endelig være :)

    Nagash20-02-18 17:29

  • ★★0

    One (Copen)hell of a story :-D 

    Thomas Fenger20-02-18 19:55

  • 0

    One (Copen)hell of a story :-D 

    Thøhø. Det var lige godt (Køben)helvedes :D

    Nagash20-02-18 20:23

  • ★★★★1

    Stegelmann ER METAL! :-D

    Gasivodo21-02-18 00:24

  • 0

    Jeg skal i hvertfald også til Copenhell!! specielt efter jeg var med den årlige firmajulefrokost med virksomheden, hvor der blev spillet metal hele aftenen, fordi vi er flere, som er vilde med det!! 

    arbejdermedbolig22-02-18 10:11

  • ★★★★0

    Endnu engang misser jeg et Stegelmann show, for med den nuværende lineup er der slet ikke nok til at trække mig til Copenhell i år, desværre.

    dyg27-02-18 11:14

  • 0

    slettet

    frederikjensen 5-11-21 14:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen