James Cameron bekræfter: "Terminator 6" er en direkte fortsættelse af "T2"

Instruktør James Cameron, der i sin tid skabte den legendariske "Terminator"-franchise med de to første film i serien, afslører nu endegyldigt, at den kommende sjette film totalt ignorerer de tre mellemliggende film og dermed bliver en direkte fortsættelse til "Terminator 2: Dommedag" fra 1991. Originalen "The Terminator" så dagens lys i 1984.

63-årige Cameron, der skal producere næste kapitel, hvor både Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton gentager deres ikoniske roller fra de to første "Terminator"-film, udtaler: "Det her bliver en fortsættelse af 'Terminator' og 'Terminator 2'. Og vi forestiller os, at de andre film var en ond drøm. Eller en alternativ tidslinje, hvilket er tilladt i vores multi-vers."

Det er "Deadpool"-instruktøren Tim Miller, der skal løfte den tunge arv efter Cameron i forsøget på at skabe en værdig opfølger til de to første, banebrydende sci-fi-film, og Cameron udtaler om projektet og samarbejdet med Miller: "Hør her, vi løber begge en risiko. Det er naturligt i forholdet mellem instruktør og producer. Men jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi er allerede 7 eller 8 måneder inde i den kreative proces, og vi har ikke slået hinanden ihjel endnu. Der er da røget nogle finker af panden, men det har altid været af den rigtige årsag. Jeg føler Tims engagement. Det er dét. Vi er våbenbrødre på nuværende tidspunkt."

Miller og Cameron planlægger en helt ny "Terminator"-trilogi, og det nye kapitel skulle efter planen få premiere i 2019. 

Kommentarer

James Cameron bekræfter: "Terminator 6" er en direkte fortsættelse af "T2"

 • ★★★0

  Lyder bedst som en 'ond drøm'

  Men det lyder sgu spændende. Jeg tror der er håb forude. 

  Babo28-09-17 14:29

 • ★★★★0

  Lyder bedst som en 'ond drøm'

  Men det lyder sgu spændende. Jeg tror der er håb forude. 

  Sagde du ikke også det med alle de andre efterfølgere til T2:-D

  T. Nielsen28-09-17 14:31

Log ind for at deltage i diskussionen