Jared Leto om "Suicide Squad": Der blev filmet nok "Joker"-materiale til en hel film

"Suicide Squad" har allerede haft premiere i USA og har denne uge premiere i Danmark. Historien, der foregår i Batman-universet, fokuserer på en gruppe skurke, som bliver gjort til en militærenhed med en særlig mission. Blandt skurkene finder man Harley Quinn, som selvfølgelig er kæreste med Batmans ikoniske ærkefjende Jokeren.

Jokeren, som spilles af Jared Leto, har fyldt en del i PR-materialet for den kommende film. Amerikanske anmeldere har dog allerede kunnet afsløre, at hans rolle i filmen ikke er vigtig, og at hans tilstedeværelse er ret lille.

Samtidig har der været mange rygter om, hvad der har foregået i klipperummet, og om det færdige produkt er instruktøren David Ayers vision, eller om Warner Bros.-producere har domineret den kreative proces. David Ayer har imidlertid været aktiv på Twitter, hvor han både har forsvaret den færdige version og sagt, at han er stolt af den. 

Spekulationerne bliver dog ikke mindre i lyset af Jared Letos seneste udtalelser om, hvor meget der blev filmet, som ikke kom med i filmen. Dog virker der ikke til at være tale om mange scener, som ikke blev inkluderet, men snarere mange forskellige takes af de samme scener.

"Jeg tror at jeg bragte så meget til bordet i hver scene, at det mere har handlet om at filtrere i galskaben, for jeg ønskede at give dem masser af muligheder. Der er sikkert nok materiale til en hel Joker-film," siger han til BBC. 

"Suicide Squad" kan ses i biograferne 11. august.

Kommentarer

Jared Leto om "Suicide Squad": Der blev filmet nok "Joker"-materiale til en hel film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen