"Jason Bourne" giver vrede kinesere brækfornemmelser

Paul Greengrass' shakycam og ringe 3D-konvertering er tilsyneladende et dårligt mix. Det har Universal måttet sande, efter vrede kinesiske biografgængere har brokket sig højlydt over, at filmen gjorde dem utilpas, og at mange var tæt på at kaste op.

Hvor resten af verden kun har haft mulighed for at se "Jason Bourne" i 2D – som filmen oprindeligt er skudt i – er der nemlig blevet lavet en konverteret version til det kinesiske marked, hvor priserne på 3D-billetter er op til 33 % højere.

Kina er verdens andenstørste filmmarked, og 80 % af de 32.000 biografer er udstyret med 3D-teknologi. Men Universals plan om at lave lidt ekstra penge har altså givet bagslag, og filmens omsætning faldt med hele 37 % dagen efter premieren, efterhånden som de mange klager om 3D-versionen begyndte at dukke op.

Rent faktisk kunne 2D-versionen ved premieren kun ses i 2000 biografer landet over, men efter den megen kritik har Universal været ude og love flere 2D-versioner, således at det fredag var muligt at se den rigtige version i 8000 biografer.

Kommentarer

"Jason Bourne" giver vrede kinesere brækfornemmelser

  • 0

    HeHe der er vel mere tale om :

    "JASON BOURNE" GIVER KINESERE BRÆKFORNEMMELSER, OG VREDE KINESERE

    Sir_Netrom130-08-16 14:12

  • ★★★★★0

    Du er inde på noget. Det er vel brækfornemmelserne, der har gjort dem vrede. 

    Lars!30-08-16 15:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen