Jason Mewes: Manuskriptet til "Jay and Silent Bob Reboot" er fantastisk!

Jason Mewes er begejstret for manuskriptet til Kevin Smiths planlagte reboot, "Jay and Silent Bob Reboot". Filmen skal efter planen begynde indspilningerne i dette efterår, og både Mewes og Kevin Smith selv vender tilbage til deres kendte roller som Jay og Silent Bob.

Mewes kalder manuskriptet, der er skrevet af Kevin Smith, både "fantastisk" og "super intelligent".

I et interview med ComicBook fortalte Mewes lidt om manuskriptet: "Manuskriptet hedder 'Jay & Silent Bob Reboot', og det er Jay og Bob, der gør grin med reboots. Det er sjovt – et par mennesker har spurgt mig 'spiller I overhovedet de karakterer, hvis det er en reboot?'. Det er ikke rigtig et reboot. Kevin kaldte det 'Jay & Silent Bob Reboot', og det er os, der gør grin med reboots, men manuskriptet er super. Det er rigtig sjovt."

Mewes ville ikke ud med for mange detaljer om projektet, men fortalte dog, at Kevin Smith forsøger at få mange af de skuespillere tilbage, der var med i "Jay and Silent Bob Strike Back" fra 2001. Både Mark Hamill og Ben Affleck var med dengang, og specielt Hamills rolle som superskurken Cocknocker var mindeværdig.

I filmen fra 2001 fandt hovedpersonerne ud af, at Hollywood ville filmatisere tegneserien "Bluntman and Chronic", der var baseret på deres liv. De tog derfor afsted på en mission for at stoppe projektet.

I den nye film gør Hollywood det utænkelige: Laver en reboot, hvor Bluntman og Chronic er modstandere, ikke venner; en tydelig reference til Warner Brothers' meget udskældte "Batman v Superman: Dawn of Justice".

"Jay and Silent Bob Reboot" er ikke det eneste filmprojekt, Smith har gang i. Han arbejder også på en gyserfilm med titlen "Killroy Was Here".

Kommentarer

Jason Mewes: Manuskriptet til "Jay and Silent Bob Reboot" er fantastisk!

 • ★★★1

  Jay and Silent Bob Strikes back er en film jeg altid kan sætte på og just have a good time.

  Elsker alle cameos'ne, jokes'ne og det absurde plot, så jeg glæder mig til og se, hvad Kevin Smith har fundet på den her gang :)

  Elwood10-09-17 20:22

 • 1

  Ser også selv frem til denne film, omend jeg gerne så, at vi fik Clerk 3 først. Men den er vist sat lidt i bero...

  kodor12-09-17 18:19

Log ind for at deltage i diskussionen