Joaquin Phoenix og Gus Van Sant genforenes i biopic-film om satiretegner

Gus Van Sant og Joaquin Phoenix samarbejdede første gang helt tilbage i 1995 på filmen "To Die For", hvilken betragtes som Phoenixs gennembrudsrolle. Nu er Van Sant og Phoenix gået sammen igen for at lave en film om satiretegneren John Callahan med titlen "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot".

Callahan har en interessant baggrundshistorie, da han blev alkoholiker i en alder af blot 12 år, stofmisbruger i midten af teenageårene og som 21-årig mistede førligheden i arme og ben på grund af en trafikulykke forsaget af spritkørsel. På trods at dette formåede han at genopbygge sit liv og blive en succesfuld tegneserietegner, da han lærte at bruge begge hænder til at tegne med.

Projektet har længe været noget, Van Sant har ønsket at forfølge, men hans forsøg i begyndelsen af 00'erne faldt fra hinanden. Et par år før havde Robin Williams et tilsvarende mislykket forsøg med at adaptere Callahans egen biografi, "Will the Real John Callahan Please Stand Up?", som Williams havde skrevet forordet til.

Callahan døde i 2010, men nu ser det endelig ud til, at hans livshistorie bliver fortolket på det store lærred.   

Kommentarer

Joaquin Phoenix og Gus Van Sant genforenes i biopic-film om satiretegner

  • ★★★★★0

    Jeg har efterhånden mistet troen på Gus Van Sant på trods af at jeg ellers er en ret stor fan. "Milk" er efterhånden ret længe siden. Jeg har indrømmet ikke set hans seneste to film, men de ser bare ikke synderligt interessante ud.

    Joaquin Phoenix er dog en fantastisk skuespiller, så der er da potentiale for noget interessant.

    Kruse 1-12-16 16:37

  • ★★★★★0

    Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg ser lidt Mel Gibson i nyheds billedet.

    Elwood 1-12-16 18:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen