John Williams har aldrig set "Star Wars"

Han er en sand legende og har komponeret noget af det bedste filmmusik verden nogensinde har hørt for store instruktører som Steven Spielberg, George Lucas og Oliver Stone.

Hans score til den originale "Star Wars" fra 1977 indbragte ham en Oscar samt Det Amerikanske Filminstituts anerkendelse af, at netop musikken til "Star Wars: Episode IV: Et nyt håb" er det bedste score nogensinde.

Men det er åbenbart ikke ensbetydende med, at ikonet og komponisten John Williams har set de film, som han er så berømt for. 

Han udtaler: "Jeg har aldrig set 'Star Wars'-filmene, og det er den skinbarlige sandhed."

Williams forklarer endvidere, at mens han arbejder med musikken til en given film, har han den helt inde under huden. Men så snart hans arbejde er slut, ser han fremad, samtidig med at han ikke føler et behov for at gå i biografen for at se det færdige resultat.

I øjeblikket arbejder 84-årige Williams med musikken til "Star Wars: Episode VIII", der får premiere i december 2017.

Kommentarer

John Williams har aldrig set "Star Wars"

  • ★★★★★★0

    Han ser vel filmen, når han dirigerer orkesteret. Det kører på en storskærm i baggrunden. Det har jeg da set på making of programmer. Tror bare at han aldrig har været i biografen og set filmen fra start til slut.

    Tror ikke rigtigt på de her historier, ligesom Ove Sprogø aldrig så sine egne film. Tvivler på at nogen har kunne holde sig fra det. Hvad er ellers meningen med at arbejde i branchen???

    davenport25-12-16 13:25

  • 0

    Der er flere skuespillere som ikke ser deres egne film. Der er nogle som ikke kan lide at se sig selv og mange er skuespillere pga. arbejdet.

    Whispering Horse25-12-16 20:45

  • ★★★★★★0

    Ahhhh, det har jeg svært ved at tro på. Hvis man vælger det erhverv, så er man parat til eksponering. Ellers giver det sgu ikke meget mening.

    davenport25-12-16 21:15

  • ★★0

    Nu har jeg efterhånden set denne "nyhed" mange steder, men den i virkeligheden over 1 år gammel.

    Citaterne er ikke givet til The Mirror, men i et filmet interview fra 2015 på Public Broadcasting Service og 7:18 min. inde i videoen fortæller J.J. Abrams, at Williams har set "The Force Awakens" fra ende til anden: www.pbs.org/wnet/tavissmiley/interviews/composerconductor-john-williams/

    Michael Andersen25-12-16 22:29

  • ★★★★★★0

    Tak!

    davenport25-12-16 22:37

  • ★★★★★★1

    Jeg kan nu godt følge Williams, ligesom alt andet arbejde, kan man jo sagtens være glad for processen, men ikke være så glad for resultatet, som eksempelvis når sex fører til børn.

    Zero Cool25-12-16 22:37

  • ★★★★★★1

    Måske lidt på spidsen, men så igen... Jeg har haft sex 4 gange og har 3 børn....

    davenport25-12-16 22:39

  • 0

    Jeg kan godt undre mig lidt over, at "nyheden" stadig er på siden hvis det der står i "nyheden" hverken er en nyhed eller sandt..? :-/

    Bony31-12-16 00:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen