"Joker"-manuskriptforfatter hyret til den nye "Spawn"-film

Der er stadig liv i Todd McFarlanes hjertebarn om antihelten fra Helvede.

Rebootet af "Spawn"-universet blev første gang annonceret tilbage i 2017, men siden da har det været småt med nyheder om projektet – indtil nu. The Hollywood Reporter kan nemlig rapportere, at filmselskabet Blumhouse har hyret manuskriptforfatteren bag storhittet "Joker", Scott Silver, til at skrive den kommende film. Han får selskab af manuskriptforfatteren bag serien "Falcon and the Winter Soldier", Malcolm Spellman, og den relativt ukendte Matt Mixon.

Spawn-figuren så første gang dagens lys i 1992 i tegneserien af samme navn, hvor første nummer solgte svimlende 1,7 mio. eksemplarer. Dette skyldtes ikke mindst manden bag figuren – Todd McFarlane – der var blevet et stort navn i tegneserieverden takket være hans run på "Spider Man"-tegneserierne.

Se også: "Spawn" sikrer sig "Avengers"-stjerne

"Spawn" omhandler CIA-agenten Al Simmons, som efter at være blevet dræbt havner i Helvede, hvor han indgår en aftale med den djævelske Malebolgia for at vende tilbage til livet og se sin kone igen. Han kommer tilbage, men det er fem år senere og som vansiret, hvilket får ham til at indlede en hævngerrig tilværelse som antihelten Spawn.

"Spawn" er tidligere blevet filmatiseret i 1997, hvor fokus primært var på datidens tvivlsomme CGI. Filmen blev da heller ikke noget hit. En mere vellykket animationsserie fra HBO kørte desuden i tre sæsoner i slutningen af 90'erne.

Det vides endnu ikke, hvem der skal stå bag kameraet på den kommende "Spawn", men Jamie Foxx er stadig udset til at skulle spille hovedrollen.

Kommentarer

"Joker"-manuskriptforfatter hyret til den nye "Spawn"-film

  • 0

    Det kunne måske være en god ide at nævne i artiklen, hvem det drejer sig om (Scott Silver) :)

    cans 9-10-22 21:49

  • ★★★★★0

    Det kunne måske være en god ide at nævne i artiklen, hvem det drejer sig om (Scott Silver) :)

    Fixed :)

    chandler75 9-10-22 22:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen