Jude Law får rollen som den unge Albus Dumbledore

Jude Law har sikret sig rollen som den unge Albus Dumbledore i den kommende fortsættelse til "Fantastiske skabninger og hvor de findes". Instruktøren på den første film, David Yates, er fortsat ved roret, og Eddie Redmayne vender tilbage i hovedrollen, og Johnny Depp er ligeledes tilbage i skurkerollen som Grindelwald.

Albus Dumbledore er blevet en af de mest ikoniske karakterer fra J.K. Rowlings magiske univers, og Richard Harris gjorde rollen berømt i de to første Harry Potter-film, hvorefter Michael Gambon overtog rollen i de resterende film efter Harris' død i 2002.

Den dobbelte Oscar-nominerede skuespiller Jude Law skal portrættere en yngre Dumbledore, før troldmanden blev forstander på Hogwarts og Harry Potters mentor. Law kommer til at spille overfor Depps Grindelwald, og deres forhold kommer til at blive udforsket i den kommende film.

Instruktøren David Yates har udtalt sig om castingen af Jude Law:

"Jude Law er en fænomenalt talentfuld skuespiller, hvis arbejde jeg længe har beundret, og jeg ser frem til endelig at have mulighed for at arbejde sammen med ham. Jeg ved, at han vil være glimrende til at indfange alle de uventede facetter hos Albus Dumbledore, som J.K. Rowling afslører på et andet tidspunkt i hans liv."

Det er endnu uvist, hvornår filmen får premiere i Danmark, men den har efter planen premiere i USA 16. november 2018. 

Kommentarer

Jude Law får rollen som den unge Albus Dumbledore

  • ★★★★★1

    Fornuftigt valg efter min mening. Han er en glimrende skuespiller, og jeg kan sagtens se ham i rollen.

    Kruse12-04-17 21:28

  • ★★★★★★0

    Fornuftigt valg efter min mening. Han er en glimrende skuespiller, og jeg kan sagtens se ham i rollen.

    Enig. Et meget oplagt valg, på den gode måde.

    T. Nielsen12-04-17 21:35

  • ★★★0

    Overraskende men virkelig et godt valg. Er spændt på at se resultatet. Der har vel ikke været nogen melding om hvor meget Dumbledore vil være med i fortsættelsen?

    MOVIE100012-04-17 22:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen