"Junglebogen" overrasker på boxofficelisten – "Superman v Batman" ryger ned på 4. pladsen

Der er stadig liv i Rudyard Kiplings 121 år gamle historie om drengen Mowgli og hans dyrevenner (og fjender) i den grønne jungle. "Junglebogen", der er instrueret af Jon Favreau ("Iron Man"), omsatte i sin første weekend for 103 mio. dollars i USA og er faktisk blot den 4. Disney-film i historien, der åbner med over 100 mio. dollars.

I resten af verden klarede den sig også pænt med 136 mio. og formåede således at hive 290 mio. dollars hjem i alt. Filmen har et budget på 175 mio. dollars og ser dermed ud til at blive en pæn succes for Disney, hvis den kan holde sig i den øvre del af boxofficelisten i de kommende uger.

Ice Cube-komeden "Barbershop 3: The Next Cut", der kan ses i de danske biografer i juni, indtog 2. pladsen, mens sidste uges nummer 1, "The Boss", mistede pusten og røg med et fald på 56 % ned på 3. pladsen.

"Batman v Superman: Dawn of Justice" tog endnu et hop ned ad listen – denne gang med to trin fra nummer 2 i sidste weekend til nummer 4 i denne. Filmen måtte med et fald på 61 % nøjes med 9 mio. dollars i USA. Med en weekendsomsætning i resten af verden på 15,1 mio. dollars ser det dermed ud til at være nærmest umuligt, at filmen runder de magiske 1 mia. dollars i biograferne.

Det abmitiøse  russisk-amerikanske Point Of View-actionbrag "Hardcore" af Ilya Naishuller åbnede som nummer 5 i sidste uge med lidt over 5 mio. dollars, men røg i denne uge helt ned på 11. pladsen med blot 1,5 mio. dollars i USA. Du kan se eller gense Moovys interview med Ilya Naishuller nedenfor.

Kommentarer

"Junglebogen" overrasker på boxofficelisten – "Superman v Batman" ryger ned på 4. pladsen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen