"Klovn": Casper Christensen får ny kone i de nye afsnit

I den kommende 7. sæson af "Klovn" er Casper Christensen blevet skilt fra sin strikse kone Iben Hjejle – som han i en årrække også dannede par med i virkeligheden – og har fået en ny: Den norske Aqua-sangerinde Lene Nystrøm.

Nystrøm har tidligere foldet sig ud som skuespiller i Ole Bornedals "Fri os fra det onde", i den norske krimifilmserie "Varg Veum" og i den danske serie "Lulu og Leon".

Den 43-årige sangerinde/skuespillerinde siger til TV2: "Jeg er stor fan af 'Klovn' og har set stort set alle afsnit og filmene – selvom jeg virkelig krummer tæer over situationerne nogle gange. Jeg skal være mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje."

Første afsnit af den populære komedieserie så dagens lys for 12 år siden, og siden er det blevet til seks sæsoner med i alt 60 afsnit samt to film.

Se eller gense Moovy TV's interview med den succesfulde duo, hvor de fortæller om deres seneste film og den kommende sæson af "Klovn":

Kommentarer

"Klovn": Casper Christensen får ny kone i de nye afsnit

    Log ind for at deltage i diskussionen