Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese genopliver film om Teddy Roosevelt

Det langvarige filmprojekt om Theodore "Teddy" Roosevelt, som Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese har udviklet på i mindst et årti, ser endelig ud til faktisk at kunne ske. Paramount har opsnappet DiCaprio til at spille USA's 26. præsident og Scorsese til at instruere. Dette har længe været et drømmeprojekt for især DiCaprio.

DiCaprio producerer gennem sit eget filmselskab Appian Way sammen med Scorsese. Det er uklart, hvad kildematerialet vil være, men i 2006 var ideen at adaptere Edmund Morris' bog "The Rise of Theodore Roosevelt" og afdække præsidentens tidlige år.

Men denne film er langt fra en færdig aftale. Scorsese er i øjeblikket midt i produktionen på "The Irishman" for Netflix, som vil tage af hans tid i det mindste det næste år, hvis ikke længere. Og DiCaprio har en vane med at udvikle potentielle hovedrolleprojekter med forskellige studier, men han er notorisk kræsen og vælger ikke et projekt, medmindre det er noget, han er meget lidenskabelig omkring.

Der er også mulighed for, at DiCaprio og Scorsese går sammen om et andet projekt, "Killers of the Flower Moon" eller "Devil in the White City", som begge er i aktiv udvikling.

Kommentarer

Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese genopliver film om Teddy Roosevelt

Log ind for at deltage i diskussionen