Linda Hamilton vender tilbage i ny "Terminator"-trilogi

"Terminator"-franchisen bliver endnu engang født på ny, men denne gang med en genganger fra den originale trilogi i form af Linda Hamilton. Tidligere er det blevet annonceret, at James Cameron, som instruerede den originale film fra 1984 og fortsættelsen "Terminator 2: Judgment Day" vender tilbage til franchisen som producer.

"Deadpool"-instruktøren Tim Miller er blevet hyret som instruktør på den nu 6. "Terminator"-film, og han har gennem hele året arbejdet på filmen sammen med Cameron. Cameron har netop annonceret, at Linda Hamilton vender tilbage:

"Så meningsfuld som hun var for sit køn og action-stjerner overalt, så vil det være en stor erklæring at have denne erfarne kriger tilbage. Der er 50-60-årige mænd, der dræber skurke, men der er ikke et eksempel på det for kvinder."

En direkte efterfølger til "Terminator 2: Judgment Day"

Miller og Cameron planlægger en helt ny trilogi, der kan fungere som enkeltstående film indenfor et større univers. Duoen har sammensat et såkaldt writers room til at hjælpe med at skabe den nye trilogi bestående af David S. Goyer ("Man of Steel"), Charles Eglee ("Dark Angel") og Josh Friedman ("The Sarah Connor Chronicles").

Nu 60-årige Hamilton får følgeskab af Arnold Schwarzenegger i den nye film, som vil være en direkte efterfølger til "Terminator 2: Judgment Day", men Miller og Cameron har også planer om at introducere et nyt hold af unge skuespillere, der kan fortsætte franchisen:

"Vi starter en søgning efter en omkring 18-årig kvinde til at være det nye centrum i den nye historie. Vi bøjer stadig tiden. Vi vil have karakterer fra fremtiden og nutiden. Der vil mest være nye karakterer, men vi har Arnold og Lindas karakterer til at forankre dem."

Der er endnu ingen udgivelsesdato på den nye film, men produktionen vil højst sandsynligt begynde i 2018, og derfor vil en potentiel premiere ligge i 2019 eller 2020.

Kommentarer

Linda Hamilton vender tilbage i ny "Terminator"-trilogi

Log ind for at deltage i diskussionen