Netflix laver film baseret på videospillet "BioShock"

Det populære sci-fi-skydespil bliver til en live-action-film.

Netflix har løftet sløret for en kommende filmatisering af den populære og anerkendte videospilserie "BioShock".

Filmen bliver til i et samarbejde med 2K og Take-Two Interactive, men derudover er det indtil videre sparsomt med detaljer om live-action-projektet.

Vi ved derfor ikke, om der er tale om en filmatisering af det originale "BioShock" fra 2007, eller om man også vil låne fra efterfølgerne "BioShock 2" og "BioShock Infinite".

Læs også: Tv-serie baseret på det ikoniske pc-spil "System Shock" finder sin instruktør/manuskriptforfatter

"BioShock" er et førsteperson-skydespil, som finder sted i en dystopisk undervandsby kaldt Rapture i 1960'erne. Her skal hovedepersonen Jack bekæmpe horder af skræmmende fjender, inklusive de enorme og frygtindgydende Big Daddies, som – iført karakteristiske dykkerdragter og et arsenal af dødbringende våben – gør deres til at forhindre Jacks flugt fra den bizarre og moralsk forkastelige underverden.

Spilserien har sammenlagt solgt 39 mio. eksemplarer verden over, så det er altså en særdeles populær videospil-franchise, Netflix nu filmatiserer.

En "BioShock"-film har da også længe ligget på tegnebrættet – for flere år siden var "Pirates of the Caribbean"-instruktøren Gore Verbinski tæt på at lave spilfilmatiseringen, men stikket blev trukket, før kameraerne begyndte at rulle.

"BioShock"-filmen har endnu ikke fået en instruktør eller en officiel premieredato.

Kommentarer

Netflix laver film baseret på videospillet "BioShock"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen