Nintendo annoncerer "Zelda"-filmen og hyrer instruktør

Efter flere måneders aktivitet på rygtebørsen er det omsider officielt: Nintendo filmatiserer endnu en af selskabets helt store spiltitler.

Selvom anmeldelserne ikke just var prangende, så blev "Super Mario Bros. Filmen" tidligere i år et globalt megahit af rang. Med en global omsætning på 1,362 milliarder dollars er Nintendo-filmen 2023's største filmhit næstefter "Barbie" (1,442 mia. dollars).

Så selvfølgelig begyndte Nintendos legendariske spilskaber, Shigeru Miyamoto, tidligere i år at tale om, at selskabet havde flere spilfilmatiseringer i støbeskeen.

Og nu er det så officielt. På X (tidligere Twitter) har Miyamoto slået fast, at en "The Legend of Zelda"-film er godt på vej og desuden har fundet sin instruktør: Wes Ball, som er bedst kendt for "The Maze Runner"-trilogien, og som står bag den næste "Abernes planet"-film:

Se også: Første abeskønne trailer til "Kingdom of the Planet of the Apes"

"Miyamoto her. Jeg har arbejdet på live-action-filmatiseringen af 'The Legend of Zelda' i flere år nu sammen med produceren Avi Arad, som har lavet mange hits," skrev japanske Miyamoto i sit SOME-opslag. Han skrev ydermere:

"Jeg har bedt Avi om at producere filmen sammen med mig, og vi har nu officielt taget hul på filmens skabelse, og Nintendo er stærkt involveret i produktionen. Det vil tage noget tid, før filmen er færdig, men jeg håber, I ser frem til at se den."

Miyamoto producerede også "Super Mario Bros. Filmen", og ud over Super Mario har han bl.a. skabt ikoniske spilserier som Zelda og Donkey Kong. Avi Arad er primært kendt som producer på Sonys Marvel-projekter, herunder "X-Men", "Morbius" og "Spider-Man: Across the Spider-Verse".

"Zelda"-filmen har også hyret en manuskriptforfatter: Derek Connolly, som bl.a. har arbejdet på alle tre "Jurassic World"-film og "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Det første "Zelda"-spil udkom i 1986, og siden da har franchisen leveret talstærke kritikerroste megahits, og det er umuligt at opsummere den kringlede og eventyrlige spilsaga på få sætninger. Men hovedpersonen er den fåmælte, elveragtige kriger Link, som slås mod alskens monstre i kampen for at redde prinsessen Zelda i kongeriget Hyrule.

"Zelda"-filmens rolleliste og premieredato er p.t. ukendt.

Kommentarer

Nintendo annoncerer "Zelda"-filmen og hyrer instruktør

  • ★★★1

    Tom Holland som Zelda!

    NSF 8-11-23 13:41

  • ★★★★★1

    Tom Holland som Zelda!

    Åh, det ville være skønt! <3 Og så med manuskriptforfatteren bag "Jurassic World: Dominion" kan det næsten ikke blive bedre!

    The Insider 8-11-23 13:45

  • ★★★★★0

    Well, Excussssse me Princess!

    Elwood 8-11-23 13:54

  • ★★★★★0

    Hey, Listen!

    Elwood 8-11-23 13:55

  • 0

    "Heya!", "Heya!", "Ah!", "Nggggh!", Heya!"

    T'hain 8-11-23 15:17

  • 0

    Tom Holland som Zelda!

    Går memet/rygtet dog ikke trods alt på at han skal spille Link?

    Jeffe 9-11-23 10:45

  • ★★★1

    Går memet/rygtet dog ikke trods alt på at han skal spille Link?

    Jeg kender ikke til rygterne om filmen, da jeg aldrig har spillet Zelda, så jeg kender ikke rigtigt til spilserien.

    Men jeg kender dog til memet "what if Zelda was a girl" fordi folk jo ofte tror at Link er Zelda jfr. titlen på spillet og at man spiller med Link.

    Derfor.. Tom Holland som Zelda.

    NSF 9-11-23 10:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen