Ny "Rocketeer"-film finder sin manuskriptforfatter

Kultfilmens næste og længe ventede kapitel får forhåbentlig omsider fyret op under jetpacken...

Som tidligere rapporteret har Disneys kommende "The Rocketeer"-film haft svært ved for alvor at komme ud af starthullerne

For et lille års tid siden kom det nemlig frem, at den oprindelige instruktør til efterfølgeren af kultklassikeren, J.D. Dillard, ikke længere var om bord på projektet. Siden dengang har der været radiotavshed, men nu er der så endelig kommet nyt om den næste "Rocketeer"-film.

The Wrap kan nemlig rapportere, at Eugene Ashe ("Sylvie's Love") skal forfatte manuskriptet til den nye eventyrfilm. 

Læs også: "Willow"-serien er åbenbart ikke helt død – endnu

Derudover er det ligeledes kommet frem, at den anerkendte britiske skuespiller David Oyelowo ("Selma", "Spooks") både skal producere og spille med i løjerne.

Den originale "The Rocketeer" fra 1991 floppede finansielt, men har i årenes løb opbygget en stor fanskare. Billy Campbell spillede en ung pilot, der i 1938 falder over en særlig jakke med indbygget jetpack, som gør ham i stand til at flyve rundt og bekæmpe de gangstere og nazister, han pludselig har i hælene. Timothy Dalton spillede skurken, mens Jennifer Connelly gav den som Campbells flamme. 

Tiden må vise, præcis hvornår den nye "The Rockteer"-film ser dagens lys, men under alle omstændigheder er eventyret sat til at udkomme eksklusivt på Disney+. 

Kommentarer

Ny "Rocketeer"-film finder sin manuskriptforfatter

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen