Nye ikoniske set-billeder fra "Star Wars: The Last Jedi"

Vanity Fair har frigivet en række fotos fra optagelserne til den meget imødesete "Star Wars: The Last Jedi", der er episode VIII i Skywalker-sagaen. Billederne kan ses herunder.

Blandt billederne, som er taget af den legendariske fotograf Annie Leibovitz, vil især det af tvillingerne Luke Skywalker og Leia Organa i kærlig omfavnelse formentlig få de små hår til at rejse sig på en del Star Wars-fans, eftersom det er første gang i 34 år, at de to karakterer ses sammen.

Og specielt med tanke på Carrie Fisher, der som bekendt døde i december sidste år, og som derfor for sidste gang vil give den i glansrollen som Leia i "The Last Jedi". Luke Skywalker spilles naturligvis af Mark Hamill.

Et andet rørende billede viser Fisher med datteren Billie Lourd i deres respektive roller. Lourd havde en lille rolle i "Star Wars: The Force Awakens", som hun gentager i den nye film.

Blandt de nye billeder ser vi desuden for første gang Benicio Del Toro i rollen som DJ og Laura Derns Vice Admiral Amilyn Holdo.

"Star Wars: The Last Jedi" får premiere 14. december.

Kommentarer

Nye ikoniske set-billeder fra "Star Wars: The Last Jedi"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen