Officielt: Live-action "Mulan" kommer i 2018

Disneys trend med at overføre deres animationsfortællinger til film med rigtige skuespillere har vist sig som en stor succes, men få af de hidtidige live-action-film har været så realiserbare som deres næste projekt.

Det bliver nemlig historien om den kinesiske pige Mulan, som Disney har annonceret som næste animationsfilm, der vil blive bragt til live.

Animationsudgaven om Mulan, der i sin fars sted tager kampen op imod hunnern, havde premiere i 1998, og allerede dengang forestillede mange sig, hvordan de store episke kampscener ville se ud med virkelige skuespillere.

Forskellige folk har derfor forsøgt at udforme et manuskript igennem de seneste par år. Det seneste udkast kommer fra ægteparret Rick Jaffa og Amanda Silver, som for alvor har skabt sig et navn i Hollywood med "Jurassic World", "Rise of the Planet of the Apes" samt de to kommende "Avatar"-fortsættelser.

De vil med deres egne ord skabe en mere nuanceret og udarbejdet adaptation af den kinesiske legende, som Mulan-figuren bygger på.

Disney har planlagt en premiere i 2018, men endnu mangler der at blive sat ansigt på instruktør og ikke mindst hovedrolleindehaveren, som vil blive udvalgt efter en global casting.

Kommentarer

Officielt: Live-action "Mulan" kommer i 2018

  • 0

    Så Anna Paquin som Mulan? det spiller jo ingen rolle længere om det er asiatere i Dinsey film længere :)

    Geekalot 5-10-16 13:12

  • ★★★0

    Synes det er svært at se frem til nogle af Disneys "Tegnefilm til live action" projekter, men lige Mulan er nok den eneste jeg virkelig ser frem til.

    En anden Disney tegnefilm jeg godt gad at se er 101 Dalmatinere med Tim Burton som Producer eller Instruktør.

    MOVIE1000 5-10-16 14:55

  • ★★★★★0

    Jeg føler i forvejen, at den oprindelige 'Mulan' kunne have været en live-action,  som var blevet lavet til en tegnefilm, så med den giver det jo umiddelbart mening. At historien så ikke siger mig alverden er en anden sag. 

    Lars! 5-10-16 15:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen