Optagelserne til "The Passion of the Christ 2" starter om få måneder

Jesus ender i helvede i den længe ventede fortsættelse til bibel-dramaet.

Næste år kan Mel Gibsons kontroversielle Jesus-film, "The Passion of the Christ", fejre 20-års jubilæum.

I 2004 skabte Gibsons ultravoldelige skildring af Jesu lidelseshistorie masser af furore og debat. Filmens budget var på "sølle" 30 mio. dollars, men endte med at indtjene svimlende 620 mio. dollars på verdensplan.

En efterfølger til bibel-dramaet med titlen "The Passion of the Christ: Resurrection" har været i støbeskeen i årevis, men i januar næste år kommer der for alvor fut i fejemøget. Her starter optagelserne nemlig omsider til den længe ventede fortsættelse. Det rapporterer World of Reel

Læs også: Jesus-skuespiller: "The Passion of the Christ 2" bliver verdenshistoriens største film

"The Passion of the Christ: Resurrection" kommer til at foregå i perioden mellem Jesu død og opstandelse, hvor Guds søn havner i Helvede. Der er altså bogstaveligt talt lagt i kakkelovnen til endnu et storladent bibel-drama, der formentlig atter vil vække forargelse og skabe ophedede debatter.

Jim Caviezel vender tilbage i hovedrollen som Jesus, og skuespilleren har tidligere ytret følgende profeti: "The Passion of the Christ: Resurrection" bliver verdenshistoriens største film! Læg dertil, at Mel Gibson for nylig har beskrevet filmen som "et syretrip."

Uanset hvad skal vi nok forvente stor opstandelse, når den kommende Jesus-film engang udkommer i biograferne. 

Kommentarer

Optagelserne til "The Passion of the Christ 2" starter om få måneder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen