Reese Witherspoon på tale til Disneys "A Wrinkle in Time"

Disneys kommende film "A Wrinkle in Time", som har Ava DuVernay ("Selma") bag kameraet, har allerede castet Oprah Winfrey, og nu ønsker de også at få fat i Reese Witherspoon, som er i forhandlinger om rollen som Mrs. Whatsit. Disney er også i forhandlinger med skuespillerinden og komikeren Mindy Kaling om rollen som Mrs. Who.

I bogen, som filmen baseres på, følger man en ung pige ved navn Meg Murry, der tager på en interplanetarisk rejse med sin bror Charles og deres ven Calvin for at finde deres far, der er forsvundet efter at have eksperimenteret med tidsrejser. De får hjælp på deres rejse af en trio af himmelske væsener: Mrs. Whatsit, Mrs. Who og Mrs. Which. Oprah er allerede ombord og skal spille Mrs. Which, og det ser ud til, at vi nu har de to andre.

Ava DuVernay fik sit mainstream-gennembrud med "Selma" fra 2014 – et drama omhandlende Martin Luther King Jr.s berømte march gennem Selma i Alabama. "A Wrinkle in Time" er skrevet af Jennifer Lee, som var manuskriptforfatter og medinstruktør på Disneys kæmpesucces "Frost".

Disney planlægger at starte produktion på "A Wrinkle in Time" til november i Los Angeles.   

Kommentarer

Reese Witherspoon på tale til Disneys "A Wrinkle in Time"

Log ind for at deltage i diskussionen