Rock'n'roll-vampyren vender tilbage med "The Lost Boys"-serie

Efter Joel Schumacher med "The Lost Boys" i 1987 præsenterede verden for en mere ungdommelig og tidsvarende vampyrfigur, har der udviklet sig sin egen lille subgenre, som spænder fra "Buffy" til "Twilight"-sagaen og serien "Vampire Diaries".

Netværket bag sidstnævnte, The CW, har nu anskaffet sig rettighederne til at vise en nyfortolkning af universet fra "The Lost Boys" i en antologiserie, der er konceptualiseret af "Veronica Mars"-skaberen Rob Thomas.

Joel Schumachers film foregik i 1980'erne, men romantiserede specielt 60'ernes rock-mytologi, især Van Morrison og The Doors. Derfor kan det virke naturligt, at seriens første sæson starter med The Summer of Love i 1967, hvor hver af de i alt syv planlagte sæsoner derefter vil udspille sig i et nyt årti med vampyrerne som gengangere.

Det bliver spændende at se, om der dukker en cameo eller to op fra den oprindelige film, som nok bedst huskes for Kiefer Sutherlands platinblonde bandeleder og Corey Feldman som tegneseriegal vampyrjæger.

Kommentarer

Rock'n'roll-vampyren vender tilbage med "The Lost Boys"-serie

  • ★★★★★1

    Jeg har ikke rigtigt noget forhold til "The Lost Boys", men jeg er stor fan af Rob Thomas, og er klar på at give enhver ny serie fra hans hånd en chance.

    Kruse20-08-16 12:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen