Sangeren til den nye James Bond-film er fundet

Det bliver den for mange nok ukendte britiske sanger Sam Smith, der skal levere sangen til den kommende James Bond-film "Spectre". Smith har skrevet sangen, der får titlen "Writing's on the Wall", sammen med Grammy-vinderen Jimmy Napes.

Smith slutter sig dermed til den eksklusive række af Bond-musikere, der bl.a. tæller Shirley Bassey, Duran Duran, Tina Turner og senest Adele, der sang titelnummeret til "Skyfall".

Producerne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli udtaler i en pressemeddelelse, at de er sikre på, at "Writing’s on the Wall" vil blive en af de bedste Bond-sange nogensinde. Om det kommer til at passe, finder vi ud af 25. september, hvor sangen bliver udgivet. "Spectre" kan ses i biograferne herhjemme fra 30. oktober.

Kommentarer

Sangeren til den nye James Bond-film er fundet

  • ★★★★0

    Arh, ukendt og ukendt, Rasmus. Han har da haft nogle ret store hits efterhånden.

    Åkepool 9-09-15 21:30

  • ★★★0

    Er jeg den eneste der synes det må være bittert at hedde "Barbara Broccoli"?

    gi-jones 9-09-15 22:19

  • ★★★★0

    "For mange ukendte" Åkepool ;)

    chandler75 9-09-15 22:23

  • ★★★★★★0

    Jeg er en af de mange. :D Jeg aner ikke hvem han er.

    Zero Cool 9-09-15 22:44

  • ★★★★★0

    Altså. Han er jo en ganske habil sanger, men musikken (ligesom langt det meste radiomusik), siger mig ikke en dyt. Og har I ikke hørt en af de her sange, så har I sgu været godt gravet ned de seneste par år:

    http://youtu.be/nCkpzqqog4k

    http://youtu.be/pB-5XG-DbAA

    David Lund 9-09-15 22:54

  • ★★★★★★0

    Nope, jeg har ikke været gravet ned. :) Jeg har bare ikke set flow-tv på regulær basis i cirka 15 år og har ikke hørt radio siden Tæskeholdet var på, så det er snart 20 år siden.

    Der gik ret lang tid, før jeg fandt ud af at Medina faktisk var sanger og ikke semi-erotisk model (fordi hun altid er halvnøgen på eb.dk) og jeg tror endnu ikke jeg har hørt en af hendes sagen. Bieber hørte jeg kun fordi tv'et var tændt i vores motionsrum på jobbet, ellers var det også lykkedes mig at undgå ham. :D

    Zero Cool 9-09-15 22:58

  • ★★★★★1

    Well, det er jo mere eller mindre definitionen på "gravet ned", Bruno.

    David Lund 9-09-15 22:59

  • ★★★★★★0

    Hvis man er gravet ned, fordi man undgår de traditionelle medier og i stedet selv vælger hvad man vil opsøge, så er jeg vel det. :) Men det er helt fint, jeg føler ikke at jeg går glip af alverden, når jeg lejlighedsvis strejfer populærmusikken.

    Zero Cool 9-09-15 23:01

  • ★★★★★0

    Hvis man har været i butikker eller på busser eller andre steder i det offentlige rum, så har man sandsynligvis også hørt en sang af Medina på et eller andet tidspunkt. Selv Bruno. 

    Lars! 9-09-15 23:21

  • ★★★0

    Sam Smith Hvorfor ik? 

    Havde dog håbet på Adele igen, da jeg blev lidt skuffet over Skyfall sangen, da vi ikke rigtig fik en skrålende Shirley Bassey sang, som jeg havde håbet på.

    Ellers Lana Del Rey gad jeg godt at høre, synge en Bond sang.

    MOVIE100010-09-15 00:00

  • ★★★★★★0

    Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har været i en butik med andet end elevatormusik og har jeg været det, har jeg sikkert ikke bemærket det, da jeg enten går med musik eller en podcast i mine egne ørebøffer. Det gælder især også, når jeg kører med det offentlige - en bus eller et tog uden at kunne lukke sig inde, er en skrækkelig oplevelse. :)

    Zero Cool10-09-15 05:06

  • ★★★★★★0

    Men jo, jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at jeg har hørt et nummer med X, Y eller Z, men der virkelig meget få af top 40-musikerne (eller hvad man kalder den slags i dag /grumpy old man), hvis musik jeg kan genkende. For sjov kiggede jeg på den første top-liste jeg kunne finde: http://www.vmusic.com.au/charts/billboard-top-40-singles-chart.aspx

    På den kender jeg Møs og Skrillex' musik, et par andre navne kender jeg fra aviser mv., men ikke deres musik.

    Zero Cool10-09-15 05:20

  • ★★★★★0

    Man kan jo sagtens sammenligne det med filmens verden, og tage et af de hotte navne i dag. F.eks. Chris Pratt. Fint nok at du ikke kender hans navn, men jeg vil mene, at man har været godt gravet ned de seneste par år, hvis man ikke har hørt om Jurassic World eller Guardians Of The Galaxy. Hvis man bruger argumentet, at man ungår de traditionelle medier, er det vel også her (ligesom med Sam Smith), blot et bevis på førnævnte påstand. Du er six feet underground hvad angår musik, Bruno!

    David Lund10-09-15 06:58

  • ★★★★★★0

    Jeg har da set Mileys bryster, det må da tælle for et eller andet, når det kommer til min manglende popmusik-streetcred. En streetcred jeg sagtens kan undvære. :p

    Zero Cool10-09-15 07:12

  • ★★★★★0

    Det er i hvert fald en spændende prioritering, du har! I øvrigt vil jeg da gerne anbefale, at give Mileys nye album et lyt. Hendes venskab med Wayne Coyne, har resulteret i et vanvittigt syret popalbum, der nok ikke afføder et eneste hit.

    David Lund10-09-15 07:16

  • ★★★★★★0

    Bryster > popmusik - jeg vil sige, at det er den mest givende prioritering. :D

    Med fare for at lyde som en hipster, selvom jeg ikke har et smart overskæg, går med briller og ikke lytter til musik på vinyl eller ser film på VHS - jeg springer over mht. popmusikken. Der er ret mange andre musikere, jeg hellere vil give et par ører på Spotify. :D

    Zero Cool10-09-15 07:22

  • ★★★★★0

    Your loss. Der findes masser af glimrende popmusik derude. Den eneste genre, jeg umiddelbart ikke kan finde noget som helst kvalitet i, er dancehall. Jeg har ellers ihærdigt prøvet.

    David Lund10-09-15 07:23

  • ★★★★★0

    Og bryster er naturligvis en glimrende prioritering, men jeg ved ikke heeeelt som det gælder, når det angår en wacko tomboy som Miley Cyrus.

    David Lund10-09-15 07:25

  • ★★★★★★0

    Reggae og dancehall, hvilket jo essentielt er det samme, kan jeg finde masser af kvaliteter i. :)

    Zero Cool10-09-15 07:26

  • ★★★★★0

    Kom med nogle forslag så. Reggae er jeg godt nok heller ikke stor fan af, da genrens restriktioner gør alle sangene vanvittigt ens i mine ører, men der findes da et par gode sange imellem alligevel.

    David Lund10-09-15 07:27

  • ★★★★★★0

    Forskellen mellem dancehall og reggae er blot, at dancehall traditionelt var musik hvis tekster var for skrappe til at blive spillet på tv og radio, derfor blev det kun spillet i dancehalls. :)

    På dansk synes jeg bestemt at Natasja var dygtig, det samme er Bikstok, selvom de nok ligger i den mere lette ende. Eaggerstunn solo kører den mere politiske stil, hvilket jeg godt kan li'.

    Taler vi udenfor Danmark, skal man faktisk ikke meget længere end Bob Marleys cirka 500 sønner, som alle åbenbart er blevet musikere. Manden knaldede tilsyneladende alt hvad han kunne komme i nærheden af. Jeg er selv mest til Damian Marley, men en del kan godt lide Ziggy også. Præcis jamaicansk dancehall kan være lidt af et minefelt - Buju Banton er bl.a. lidt berygtet, fordi han han har fyret nogle homofobiske tekster af i sine unge dage.

    Zero Cool10-09-15 07:37

  • ★★★★★0

    Hmmmm i så fald har dancehall udviklet sig en del fra udgangspunktet. Det er jo mere eller mindre bare pop med reggaerytmer og upbeat vokal i dag - naturligvis også med variationer der bevæger sig mere mod rock end pop i nogle tilfælde. Synes generelt det lyder af helvedes til. Bikstok, Natasja og Marleys ca 600 (!) sønner har jeg hørt, jeg giver de andre et lyt senere.

    David Lund10-09-15 07:41

  • ★★★★★★0

    Jo jo, præcis sådan en genre, der er virkelig specifikt til et bestemt land, bliver nødvendigvis "lokaliseret" en del med tiden. Der er ingen tvivl om, at Bikstok, Pharfar solo, Wafande og Kaka er lidt mere let og elektronisk på deres skiver, men live har de band med.

    Det er jo ligesom rap, der har udviklet sig i tusind forskellige retninger, afhængig af land og hvad det repræsenterer. Gangsta rap er et billede på én ting, mens dansk rap med eksempelvis MC Einar er et billede på noget helt andet, og selv Einar er jo ikke hvad Einar tidligere var, efter han slog sig sammen med KunTakt.

    Check i øvrigt Orishas ud, hvis du ikke kender dem. Det kan vist bedst betegnes som cubansk hardcorerap og det er supervildt.

    Zero Cool10-09-15 07:51

  • ★★★★★0

    I will try! Er selv ret glad for futuristisk hip hop og bare El-Ps produktioner rent generelt, så ting fra Anticon og Def Jux har jeg lyttet en del til. Synes dog ikke rigtigt, der sker alt for meget på den front i hip hoppen for tiden. Det er ligesom, der er to grøfter - det poppede bliver endnu mere poppet, og det hardcore bliver endnu mere hardcore lige nu. Håber der kommer en del flere eksperimenter indenfor hip hop i fremtiden.

    David Lund10-09-15 07:57

  • ★★★★★★0

    Og forresten, hvis du ikke allerede kender nummeret. Skrillix og Damian Marley har lavet et nummer sammen, som blev brugt i FarCry 3 - https://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y

    Dét er fedt.

    Zero Cool10-09-15 08:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen