Spike Lee genindspiller egen film som Netflix-serie

Spike Lee har for længst indskrevet sit navn i amerikansk filmhistorie med film som "Do the Right Thing" og "Malcolm X", men de seneste år har han svinget noget i kvalitet, og det samme har interessen om ham. Måske derfor vender Lee tilbage til dér, hvor det hele startede.

Netflix har nemlig bestilt en serieudgave af Spike Lees debutfilm "She's Gotta Have It", hvor Lee selv skal instruere samtlige afsnit samt fungere som executive producer sammen med sin kone, Tonya Lewis Lee. Serien vil strække sig over ti afsnit af 30 minutters varighed.

Serien kommer ligesom i den oprindelige film fra 1986 til at handle om Brooklyn-pigen Nola Darling, der kæmper med at få en hverdag med tre forskellige elskere til at hænge sammen.

Der er endnu intet på plads om, hvornår man kan forvente at se Spike Lee vende tilbage til sine mere avantgardistiske rødder med "She's Gotta Have It" 2.0.

Herunder kan du se traileren til Spike Lees første udgave af "She's Gotta Have It" og bide mærke i den unge Lees meget genkendelige, ekspressive stil.

Kommentarer

Spike Lee genindspiller egen film som Netflix-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen