Stortalent går fra "Nice Guys" til Sofia Coppolas all star-kvindecast

For mange stjal 15-årige Angourie Rice scener fra stjernerne Ryan Gosling og Russell Crowe i buddy cop-filmen "The Nice Guys", og hun er på kort tid blevet en af de mest eftertragtede unge navne i Hollywood.

Angourie Rice er allerede annonceret til at have en større rolle i "Spiderman: Homecoming", og nu er det så Sofia Coppola, som har scoret Rice til sin kommende "The Beguiled".

"Lost in Translation"-instruktøren har i forvejen samlet en imponerende gruppe af skuespillere. Specielt på kvindesiden er hun stærkt repræsenteret med Nicole Kidman, Elle Fanning, Kirsten Dunst og nu altså Angorurie Rice. De får mandligt modspil af Colin Farrell.

"The Beguiled" er en genindspilning af en gotisk western af Don Siegel fra 1971. Den havde den danske titel "En mand, syv kvinder" og refererer til Clint Eastwoods karakter John McBurney, som efter at blive såret under den amerikanske borgerkrig først forplejes af og senere forfører en hel pigeskole. I den nye film spiller Colin Farrell Eastwoods karakter.

Det er ikke første gang, at Sofia Coppolas tematiserer uskyldige unge piger, der udnyttes af den maskuline charme. Det var således også en væsentlig plottråd i Coppolas debutfilm "The Virgin Suicides", hvor Kirsten Dunst fik knust sit ungpigehjerte.

 

Kommentarer

Stortalent går fra "Nice Guys" til Sofia Coppolas all star-kvindecast

    Log ind for at deltage i diskussionen