"Thor: Ragnarok"-instruktør på tale til live-action "Akira"

Det ser ud til, at live-action-filmatiseringen af den ikoniske manga-serie "Akira" fortsætter jagten på en kompetent filminstruktør. Denne gang har Warner Bros. kig på filmskaberen bag den kommende "Thor: Ragnarok", Taika Waititi, som skulle være i forhandlinger om jobbet.

Leonardo DiCaprio er en af producenterne på projektet, som længe har været en stor prioritet for filmstudiet. Planen er efter sigende at lave to film, der hver især dækker tre af bøgerne i serien. "Akira" er tidligere blevet lavet til en animationsfilm i 1988, og nu ser det ud til, at tiden er kommet til en live-action-filmatisering.

Live-actionfilmen er næsten blevet lavet flere gange. Oprindeligt skrev Mark Fergus, Hawk Ostby og Gary Whitta et manuskript, der havde Ruairi Robinson ("The Last Days on Mars") knyttet til at instruere. Man kom tættest på en startdato for flere år siden med Dane DeHaan og Michael Pitt, som begge konkurrerede om hovedrollen som Tetsuo, og den udvalgte skulle spille overfor Garrett Hedlund, Kristin Stewart og potentielt Ken Watanabe og Helena Bonham Carter. Dette er dog aldrig sket.

Den seneste instruktør, der blev rygtet til filmen, var "Get Out"-instruktør Jordan Peele, men han afslog tilbuddet i sidste ende.

Kommentarer

"Thor: Ragnarok"-instruktør på tale til live-action "Akira"

 • ★★★★0

  Så Dane DeHaan skulle egentlig gentage sin rolle fra Chronicle... Hvor fantasiforladt. Og så er det jo hvidvaskning igen. 

  Riqon20-09-17 21:53

 • ★★★★0

  Jeg har kun set tre af Taika Waititis film og er sikker på, at han kan bringe noget fedt til den næste Thor-film, men jeg synes at det ville være synd hvis han blev "opslugt" af Hollywood, i stedet for at blive ved med at lave sine egne ting.

  Der er så mange faldgruber, når det kommer til en liveaction-udgave af Akira, at der skal et mindre mirakel til, at man faktisk kommer ud på den anden side med et godt resultat, uanset instruktøren.

  Bruno20-09-17 23:50

Log ind for at deltage i diskussionen