Von Triers seriemorderfilm "The House That Jack Built" storsælger til hele verden

Kombinationen af Lars von Trier, en seriemorder, Matt Dillon og Bruno Ganz er noget, der skaber begejstring blandt filmkøbere fra hele verden. Zentropas "The House That Jack Built" er ikke engang gået i gang med optagelserne endnu, men allerede nu går filmen som varmt brød og er solgt til distribution i alle verdenshjørner. Det skriver Zentropa i en pressemeddelelse.

Indtil videre er filmen solgt til en lang række lande over hele verden, herunder Storbritannien, Frankrig, Mellemamerika, Tyskland, Israel, Mellemøsten, Kina, Sydkorea, Rusland og de baltiske lande. Man regner med, at salget vil blive endnu større i løbet af de kommende dage på filmfestivalen i Berlin.

Optagelserne finder sted i Trollhättan i Sverige samt i København, og som optakt til optagelserne afslører Lars von Trier i dag sit nye portræt, der kan ses herunder i fuld størrelse. Om billedet udtaler Trier: "I anledning af de forestående optagelser har jeg fremstillet et stemningsskabende foto med filmisk reference."

"The House That Jack Built" følger den højt intelligente Jack (Matt Dillon) over en periode på 12 år og introducerer de mord, der er definerende for Jacks udvikling som seriemorder. Vi oplever historien gennem Jack, mens han postulerer, at hvert et mord, han begår, er et kunstværk i sig selv. Selvom politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk.

Kommentarer

Von Triers seriemorderfilm "The House That Jack Built" storsælger til hele verden

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen