"Wonder Woman 2" begynder optagelser i sommeren 2018

Handlingen rykker fra første verdenskrig til 1980'erne.

Indspilningen af "Wonder Woman 2" begynder ifølge rapporter i juni 2018, og handlingen foregår denne gang i 1980'erne. Warner Brothers, der står bag filmen, planlægger en premieredato i december 2019, ca. en uge før "Star Wars: Episode IX" rammer biograferne.

Selvom der er gået mange år siden 1. verdenskrig, giver efterfølgerens handling i 1980'erne stadig masser af muligheder for at udforske Wonder Womans eventyr, inden hun møder Batman og Superman til den drabelige kamp mod Doomsday i Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Der er også en mulighed for direkte at forbinde filmen med Snyders "Justice League", der har premiere i november. Fans med øjne på stilke har i fotos fra "Justice League" bemærket, hvad de mener er Chernobyl, hvor der skete en nuklear katastrofe i 1986, i baggrunden. Med en handling i "Wonder Woman 2", der foregår i 80'erne, er der da sandelig en mulighed for, at hun kunne besøge Chernobyl.

Gal Gadot vender tilbage i rollen som Diana Prince/Wonder Woman, og Patty Jenkins instruerer, ligesom hun gjorde den første film.

"Wonder Woman" blev en kæmpe kassesucces med en indtjening på over 800 mio. dollars på verdensplan.  Ikke alene er den en af de bedst indtjenende solo-superhelte film – den har også taget titlen som den "origin story", der har tjent flest penge.

Kommentarer

"Wonder Woman 2" begynder optagelser i sommeren 2018

    Log ind for at deltage i diskussionen