Min erfaring med at SV af grønsager er forskellen til dampet er næsten lige så stor som fra damp til kogt. Små gulerødder er den største succes jeg har haft, de vinder virkelig meget. Advarsel hvis du syntes rosekål der er kogt i en måned smager bittert så lad være at stoppe dem i SV, det er mere bittert end moderen til en frisk prikket mødom.
Jeg skal have mig taget sammen til at lave langtids blødkogte æg, blommen kan blive tyk som karamel men uden gryn. Majskolber står også på listen sammen med helt knoldselleri
Hjorten fra igår ente med at ryge i SV, min kammerat havde små 30cm ryg med, tyndsteg og mørbrad, det hele blev skåret af benet, mørbraden fik salt og peber, tyndstegen blev gnedet med mordet enebær, rosmarin, hvidløg, peber og et ordenligt skud umami salt. 59grader i 3½t, brunet efter. Tilbehøret var kogt og kølet blomkål, grønne asparges og frisk avokado, toppet med citron og revet parmasan. Dressing på yoghurt, fint snittet løg, chili, gulerod, bladselleri, rosenkål, en ordenlig dusk mynte og ligeså af korriander.