Har lige sendt en ansøgning til EWII som kok i deres Koldingafd. Det lyder rigtigt spændende, og jeg synes jeg fik lavet et godt stykke arbejde. De ville ha et forslag til en menu til deres frokostbuffet, og jeg kom op med flg.:
Her er mit menuforslag til en frokostbuffet med udgangspunkt i aprils råvarer. Det hele er selvfølgelig fri fantasi, og der er ikke taget højde for budget, dækningsbidrag og den slags irriterende, små detaljer:
For at ryste vinteren af os:
Jordskokkesuppe m. rød salsa, citronolie og pyntet med brøndkarse & purløg
Fisk skal der til:
Broccolipaneret lange på bund af revet rødbede m. let sennepssauce, garneret med frisk timian
For at lede tanken hen på forår:
Kold nuddelsalat m. porre/gulerod julienne, vendt i dryp af ramsløgseddike, garneret med grillet østershat og spæde spinatblade
Dét Hobbitter kalder “at fylde hjørnerne ud”:
Kyllingebryst tilberedt sous vide, overfladestegt med skalotteløg & hvidløg, dertil grøntsags risotto m. peberfrugt og rigelige mængder frisk persille
Det søde:
God, gammeldaws æblekage m. rabarberkompot & crumble af nøddecookie
Brød á part:
Sprødt valnøddebrød
Lune grovflütes
Velbekomme