Trailer: Nicolas Cage forvandler sig fra strandbums til lejemorder i "The Retirement Plan" – se traileren

Nic Cage som langhåret lejemorder, der prygler bad guys med en romflaske. Jo, den er god nok, det er en rigtig film.

Som en guddommelig samlebåndsmaskine bliver Nicolas Cage bare ved med at spytte film ud. Tidligere i år så vi ham som selveste grev Dracula i filmen "Renfield", for mindre end en måned siden så vi ham som passageren fra helvede i traileren til "Sympathy for the Devil", og nu får vi så endnu en trailer til en kommende film med legenden.

Denne gang er han tilbage i sit actionbasker-hjørne, hvor der i den grad skal deles øretæver ud.

LÆS OGSÅ: NICOLAS CAGE KÅRER SIN KARRIERES 5 BEDSTE FILM

"The Retirement Plan" følger den unge mor Ashley (spillet af Ashley Greene), der desværre har involveret sig med den kriminelle underverden, og nu frygter hun for sit eget og sin datters liv. Ashley opsøger derfor den far, hun nærmest aldrig har haft kontakt til – en langhåret strandbums ved navn Matt (Cage).

Hvad Ashley dog ikke ved er, at hendes far har en fortid som professionel hitman, så da banditterne opsøger dem, er der lagt i kakkelovnen til et brag af en actionfest

Ud over Nicolas Cage og Ashley Greene består rollelisten af farverige navne som Ron Perlman, Ernie Hudson og Jackie Earle Haley. "The Retirement Plan" har amerikansk premiere 25. august, men der er endnu ikke meldt en officiel dansk premieredato ud. Indtil da kan traileren dog ses her:

 

Kommentarer

Nicolas Cage forvandler sig fra strandbums til lejemorder i "The Retirement Plan" – se traileren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen