Trailer: "The Holdovers": Første trailer til Alexander Paynes nye film med Paul Giamatti

D'herrer samarbejdede også på den Oscar-belønnede "Sideways" for snart 20 år siden.

Det er godt to år siden, at vi først skrev om projektet her på Moovy, og nu har vi så fået den første trailer til Alexander Paynes næste komediedrama: "The Holdovers".

Payne, som i alt to gange har vundet Oscar for Bedste manuskript ("Sideways", "The Descendants"), har instrueret "The Holdovers" ud fra et manuskript af David Hemingson ("Black-ish", "American Dad!"), og foran kameraet har Payne allieret sig med Paul Giamatti, der spillede hovedrollen som en noget nedtrykt og neurotisk vinkritiker i Paynes "Sideways" fra 2004.

Payne skrev også manuskriptet til den bedste "Jurassic Park"-fortsættelse, "Jurassic Park III", og "The Holdover" er filmmagerens første film siden "Downsizing" fra 2017.

Se også: Moovy TV: Interview med manden bag mini-universet i "Downsizing"

I "The Holdovers" spiller Giamatti rollen som Paul: en forhadt underviser på en privatskole. Hverken Pauls studerende, kollegaer eller rektor kan udstå ham, idet han er alt for pompøs og rigid.

I juledagene i 1970 har Paul dog ingen af fejre højtiden med, så han bliver tilbage på skolen for at supervisere de børn, der ikke kan rejse hjem. Blot én studerende bliver tilbage: den 15-årige dreng Angus, som er en kvik fyr, der dog skaber sig så meget og så ofte, at han hele tiden er tæt på at blive smidt ud.

Derudover er skolens afroamerikanske kok, Mary, også blevet på skolen. Hun tager sig af landets privilegerede unge, alt imens hendes søn kæmper i Vietnam. Disse tre forskellige eksistenser ender med at udgøre en alternativ "julefamilie", og et særligt bånd imellem dem udvikler sig gennem to snefyldte uger i New England.

"The Holdovers" har endnu ikke fået en fastlagt dansk premieredato, men den udkommer formentlig mod slutningen af året. Traileren kan ses her:

Kommentarer

"The Holdovers": Første trailer til Alexander Paynes nye film med Paul Giamatti

  • ★★★1

    Traileren afslører nok lidt for meget, men jeg er ret vild med at den har narrator og altmuligt.

    NSF19-07-23 08:36

  • ★★★★★0

    Ja, jeg stoppede også lige godt halvvejs, men det ligner dæleme endnu en perle fra d'herrer.

    The Insider19-07-23 09:27

  • ★★★★★0

    Alexander Paynes nye film The Holdovers ser hel fantastisk ud gennemsyret af dens 70s stemning hel ned til Colorgrading og Lyden håber ikke det kun er trailer der er lavet sådan, de har sågar bragt Trailer VoiceOver tilbage i forb. Med den her film, hvornår er det sidst vi lige har hørt det i en ny stor film.

    Jeg er ikke vin eller alcohol drikker, men Sideways er stadigvæk en af mine ynglingsfilm af hans, fordi den har ja vin som et hovedfokus, men historien byder på så meget andet og den her ser ud til også at blive god, med en enkelt historie og godt cast, Med en veloplagt Paul Giamatti koblet op med en Newcomer Dominic Sessa, samt Da’Vine Joy Randolph.

    Har slet ikke lige fulgt med i hans nye projekt her så traileren her er en positiv overraskelse.

    Elwood19-07-23 09:33

  • ★★★0

    Fed trailer, stoppede også relativt tidligt da jeg ikke vil have for meget afsløret men jeg er fan af stilen.

    Sideways er også en af mine personlige yndlingsfilm, og så kan jeg ingen gang lide vin, så jeg glæder mig til at se hvad Giamatti og Payne kan få ud af et nyt samarbejde.

    Essal19-07-23 18:04

  • ★★★★1

    ..en fortæller and all kinds of stuff.

    Jeg FÅRKING ælsker danglish

    Gasivodo20-07-23 01:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen