Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★1

    Jeg har generelt været ret god til at lytte osv, men kan mærke min tålmodighed sjældent rækker til det mht dette emne længere. Og jeg ved godt at det ikke er produktivt på den måde. Derfor snapper jeg måske også lidt mere af især kollegaer, når de kommer med små spydige kommentarer, hvis man eksempelvis tager vegetarretten i kantinen. 

    På facebook og lignende går jeg aldrig ind i debatter længere. Et gammelt vist ordsprog siger, at ingen nogensinde har vundet en debat på facebook. Selvom der nok er eksempler på det modsatte, så passer det generelt ret godt. Folk snakker også i en noget hårdere tone på sociale medier, og jeg kommer bare i dårligt humør, når folk begynder at smide svinere uden årsag.

    David Lund 6-08-23 11:44

  • ★★★1

    Jeg tror vi i et land som Danmark er helt fremme i skoene, men vi er jo bare en fluelort på kortet, og om vi så svinede nok så meget og var ligeglade, var det kun vores lille, lokale baghave det kunne ses i. 

    Der var artikler for nogle dage siden om, at danskere ikke er så klimavenlige som vi tror, da en stor del af vores varer importeres. At sortere affald kan ikke rigtigt opveje at der bruges meget energi på at fragte tøj, elektronik og hvad vi ellers køber hertil.

    Men som folk er inde på, så er der ikke meget der ændrer sig, hvis der ikke sker et stort ryk på den politiske side af tingene. Det bliver ikke uden at ofre noget og det bliver pissedyrt, men alternativet er ikke ligefrem at foretrække.

    NSF 6-08-23 11:53

  • ★★★★★★0

    Sidder og nøkker med Bard. Kæft det er noget lort pt. Tror 95% af det jeg har spurgt om er helt forkert. Jeg var lige ved at sluge min tunge, da den sagde at Biohazard spillede i Pumpehuset d. 19., hvilket de så ikke gør. Ej heller i Oslo, som var næste forslag. Den er vidst stadig i børnehaveklasse ift. GPT. Den går godt nok til present day, men hvad skulle det hjælpe, når info er forkert?

    davenport 6-08-23 14:09

  • ★★★★★★1

    Danmark har også mindst vild natur per areal i hele EU, så vi er på ingen måde dukse 

    Guldager 6-08-23 15:00

  • ★★★1

    Klimakampen er stort set kørt. Vi kommer ikke til at ændre væsentligt på temperaturstigningerne globalt set. Det er som en supertanker der skal dreje, det tager lang tid. Og menneskeheden har end ikke sænket farten endnu. Vi har ikke viljen og energi alternativerne er ikke billige eller effektive nok. Så spørgsmålet er mest hvor meget vi kan holde temperaturstigningen nede. Grænserne for hvornår vi kunne hindre væsentlige klimaforandringer er overskredet. Beklager…

    Men vi skal selvfølgelig forsætte med at gøre noget, det drejer sig nu om at undgå alt for store forandringer….

    Gormanden 7-08-23 00:15

  • 0

    Doing fun with my friends 

    Neerajkirola 7-08-23 15:00

  • ★★0

    Har endnu en nat med en mild men irriterende hovedpine, så har taget to pamoler, som forhåbentlig snart virker så jeg kan få en god nattesøvn...

    Ryder666 8-08-23 03:14

  • ★★★★★★2

    Glæder mig allerede: Familien har beordret mig med i svømmehallen efter arbejde. Næsten lige så sjovt som at blive pint med tænger. Og så koster det boxen. Det har alle dage undret mig, hvorfor jeg skal med altid. "Vi skal også lave noget som familie!" - lyder det, men de vil jo heller ikke sidde og se gamle afsnit af Star Trek??? Så det er kun mig der skal give sig. 

    davenport 8-08-23 06:46

  • ★★0

    Ser the dictator som er ret sjov. Ben Kingsley som jeg mødte på Berlin Filmfestival er med og han var ret morsom da jeg spurgte ham om jeg måtte tage et billede af ham. Han svarede yes, you can take a photo of the top of my head " jeg tror godt de fleste herinde ved at han er skaldet, men jeg morede mig over det. Han var også ligeglad med at blive kaldt SIR, som hans kvindelige assistent ellers forlangte. En virkelig behagelig fyr uden stjernenykker og med et tålmodig overskud til at signere fotos som de mange fans der var mødt op fik. Han dukkede op flere gange i løbet af festivalen men jeg kunne ikke nå at møde ham anden gang også da jeg skulle nå bus og fly hjem fra weekenden i Berlin og tilbage til Danmark...

    Ryder666 8-08-23 22:26

  • ★★★★★★0

    Lige et underligt spørgsmål: Hvordan bor i?

    Vi var ovre ved vores nye nabo, og de har ingenting i huset. Vi snakker ca. 200 kvm i 3 etager, men de har ikke andet end plads. I stuen er der en sofa, en plante, et lille slå-ud bord og et tv. I spisestuen er der et bord med 6 stole og en reol med en 3-4 vaser på. Resten af huset står næsten tomt, og det er ikke fordi de ikke har råd til ting eller noget. De bor bare sådan.

    Jeg kunne ikke leve uden ting. Jeg ved da slet ikke hvad jeg skulle, hvis jeg ikke havde mine bøger, film, højtalere, alt mit køkkengrej, reoler og nips, spil, stole - ja, alt der gør, at jeg føler jeg er i et hjem.

    Er det fordi det er moderne,  at leve minimalistisk? Jeg kan se at mine unge fætre og kusine har det på samme måde. Det hele er helt nyt, holdt i krom og sort/hvidt, men de har ikke én bog på hylden. Der holder til gengæld en ordentlig slæde i garagen, som de så kan køre på arbejde i. Det virker på en måde formålsløst på mig. Er det bare mig, der er gammeldaws?

    davenport 9-08-23 07:10

  • ★★★★★★0

    Vi har masser af hylder, der er proppet med lego, legetøj, bøger, film osv...både ovenpå og indeni. Så ligger der nok lidt vasketøj og legetøj og flyder, mens det store spisebord ofte er fyldt op af diverse.

    Gulvtæppet i stuen er ret slidt og plettet, og står for en snarlig udskiftning.

    Haven er mest af alt noget, der bare vokser...så der er ikke så pokkers meget strømlinet, til gengæld er der mange ting overalt!

    Køkkenet er rimelig ordnet, fordi der er meget lidt plads - så skal det være lidt mere organiseret. 

    Guldager 9-08-23 09:38

  • ★★★★0

    Vi kører ikke minimalistisk stil, men forsøger at have forholdsvist få ting i køkken og stue. Derimod er børneværelse og depot/viktualierum godt og grundigt proppet.

    dyg 9-08-23 09:43

  • ★★★0

    Jeg har ret meget shit i min lejlighed, bunkevis af tegneserier, film, et komplet surroundanlæg, computer, bøger og alt muligt andet mast ind på 60 kvm. Der er for det meste ryddet op her, bortset fra køkkenet, fordi måden jeg fungerer på er, at jeg skal have en lille bunke opvask for at føle at jeg har udrettet noget, når jeg vasker op. Så fyrer jeg op for en podcast eller noget musik, mens det står på.

    Fordi jeg har flyttet så mange gange i mit liv, tog det mig år at nå til et punkt, hvor mit hjem ikke var super-minimalistisk, fordi jeg gik med en tanke i baghovedet der fortalte mig at jeg skulle flytte. Men nu har jeg så boet det samme sted i 18 år.

    Jeg kan dog sagtens følge folk der holder et minimalistisk hjem, fordi det er mere praktisk på mange måder og jeg formoder at det også gør noget for ens sindstilstand. Det er ikke længere noget for mig.

    NSF 9-08-23 09:48

  • ★★0

    Ser First Sunday, med Ice Cube og Tracy Morgan.

    Endnu en gang formår Morgan at ødelægge en film. Cube et god, men Morgan, højlydt og forceret ansigtsmimik gør ham frastødende. Kunne heller ikke døje Morgan I Cop Out hvor han leverede endnu en katastrofal præstation. Ikke en film jeg kommer til at gense. Men har set en tredjedel af filmen og så ser jeg dem færdig for aldrig at vende tilbage til den igen.

    Godt jeg kun gav 59kr for den på BD inkl forsendelse...usjov...

    Ryder666 9-08-23 22:10

  • ★★★★★5

    Sidder p.t. i lufthavnen og venter på at flyve til London om et par timer. Jeg skal se Arsenals åbningskamp mod Nottingham Forest i morgen, og tager tilbage til Danmark igen på mandag. Regner også med at gå lidt amok i Fopp/HMV inden turen går hjemad.

    Kruse11-08-23 13:31

  • ★★★★★★1

    Lyder som en pæn kedelig weekend alligevel...

    davenport11-08-23 13:57

  • ★★★1

    Kæft det lyder fedt, jeg er virkelig misundelig! God tur og god kamp! COYG!

    MadMartigan11-08-23 14:05

  • ★★1

    Adr, jeg er ikke misundelig!

    Weird_J11-08-23 15:04

  • ★★★★★0

    Så er jeg ankommet til mit hotel. Jeg kan allerede konkludere, at jeg skulle have været lidt mere opmærksom på forskellen i vejret og pakket et par shorts. Det værste er, at jeg i morges stod foran bilen og overvejede om jeg skulle gå tilbage til lejligheden og smide et par shorts i kufferten. Jeg valgte at lade være.

    Kruse11-08-23 19:15

  • ★★0

    Endnu en gang en aften med en mild men irriterende hovedpine. Håber ikke at den bliver så kronisk, at en potentiel scanning bliver nødvendig.. Det er bare tredje gang inden for to uger, at jeg måtte tage to pamoler for at lindre smerten så jeg kan sove normalt. Mega træls. Der var sjældent problemer før hedebølge blev skudt i gang...så tænker at varmen er årsagen. Har været ude og få luft en halv times tid og åbent vindue i over to timer... plus at jeg drikker en masse...dog ikke postevand...

    Ryder66611-08-23 21:27

  • ★★★★★★4

    Du ser også en del fjernsyn...Just sayin´..

    davenport11-08-23 22:04

  • ★★0

    Du ser også en del fjernsyn...Just sayin´..

    Ja, men som nævnt var det intet problem før hedebølgen.

    Men det kan selvfølgelig være en kombination...dog ikke værre end at jeg slukker for det hvis det bliver for meget. :-)

    Ryder66611-08-23 22:54

  • ★★★★★★0

    Vågnede her 4.55 og gad ikke sove videre. Så er nu på 3. kop kaffe. Sidder og venter på at køre på arbejde. Skal først åbne kl. 9, så har haft mere end god tid her til morgen. Hader at arbejde i weekenden, men alle er ude af huset, da vores lokal-festival render af staben i dag. (Blue Bridge) Konen er inviteret af arbejde, den store er frivillig, og drengene er ude ved svigerforældrene. Jeg skal have lukket bixen præcis kl 14, så jeg kan komme hjem, og nyde lidt alenetid. Har bestilt en Stephen King bog (Fairytale) som jeg håber bliver leveret, så jeg kan sidde med den og nyde eftermiddagen.

    davenport12-08-23 07:25

  • ★★★★★★0

    Er hjemme igen, efter en so and so arbejdsdag. Havde fishsticks med ristet rugbrød på, fordi jeg havde fået en ordentlig stak fra Fødevarebanken, men der var ikke rigtig salg i det. (Vi er jo et ~værested/café) Jeg lavede det ellers yderst indbydende. Men de kan ikke lide fisk... Fiskepinde er jo nærmest det nærmeste vi kommer på noget der ikke er fisk.. Men solgte da 3.. 

    Nu er der gang i Bjert. Oh, Land er lige gået af, kan jeg høre. Har huset for mig selv, men kan nærmest ikke administrere tiden, fordi jeg aldrig er alene. Har hentet min bog, men er lidt for distræt til at kunne læse. Den virker ellers fed. 

    davenport12-08-23 15:59

  • ★★★5

    Nu hvor jeg forsøger at skære ned på mit druk i weekenderne, prøver jeg at finde på noget mere fornuftigt at bruge tiden på. Og hvis jeg ikke er ramt af overarbejde, har jeg gerne lang weekend.

    Derfor har jeg meldt mig som frivillig i vores lokale biograf og kulturhus. De mente jeg vil passe godt ind som operatør. Som jeg forstår det, skal man side i salen imens filmene bliver fremvist. Så kommer jeg også til at få set nogle flere film. Der er ikke blevet til så mange de sidste par år.

    På lørdag er det også 3 uger siden jeg har drukket alkohol og røget tobak, men der kommer jeg så til give den lidt revanche, da AC/DC jam kommer til byen. Det bliver det nok til en taxa hjem og lit de parade søndag.

    Aranyhajú Nyárszépe16-08-23 12:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen