Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Har købt en pizza i Netto - det er fa'me lang tid siden, jeg har fået sådan en fætter. Altså, ikke en pizza, men en færdiglavet pizza. Det var Lauges valg - det skyldes dog, at bilen ikke er hjemme og det gode pizzaria, der bringer ud, har ferielukket.

    Guldager 2-08-23 14:17

  • 0

    The salad with boiled eggs and bacon sounds like a hearty and flavorful choice, and it's understandable how you might have been tempted to eat just the eggs and bacon separately.

    As for the evening meal, the roast pork, gravy, and potatoes reflect a more traditional and rustic style of cooking, often associated with hearty peasant cuisine. Such meals can be comforting and satisfying, especially on special occasions or when celebrating local traditions.

    Food has a way of bringing people together and creating memorable moments. Whether experimenting with new ingredients or enjoying classic dishes, these experiences enrich our lives and connect us to our cultural heritage.

    Remember, the joy of cooking lies in exploring new flavors and savoring the familiar ones. Bon appétit!

    Neerajkirola 2-08-23 19:00

  • ★★★★★★0

    WTF???

    davenport 2-08-23 21:02

  • ★★1

    @Davenport, 

    Salat er sådan nogle grønne blade, i struktur og konsistens minder det lidt om græs og blade.

    HelmerJ 3-08-23 07:01

  • ★★★★★★0

    Sønnike har fødselsdag i morgen, så vi får gæster søndag - 16 stk.

    Jeg skal lave burgere med traditionelle bøffer og pulled pork. Det laver jo næsten sig selv. Han har også bestilt isvafler til dessert, så der skal heller ikke rigtig laves noget udover en jordbærguf.

    Men - mit problem er fritterne. Hvordan pokker laver man gode pomfritter til 16 personer? Hvis jeg ikke skal stå og fritere hele dagen. Jeg ved, at hvis man triple-koger dem, kan jeg vente med den sidste kogning til dagen, men jeg kan jo ikke lave så mange pomfritter før de første bliver kedelige. Så kan jeg lave dem helt færdigt om morgenen og så giver dem noget 220 grader varmluft før servering?

    Og jeg bliver nødt til at købe en frituregryde nu..åh nej dog ;)

    Guldager 3-08-23 09:46

  • ★★0

    bare lige lidt udregning og kontekst til projektet. En mellem pommes på McD er ca 120g x 16 portioner 1920g, det anbefales man ikke fylder en frit mere end 1:10 så det er ca 20L kapacitet som så kan deles med antallet af stege runder. 

    Denne kan klare det af 2 omgange

    maxima.com/da/frituregryde-10l-med-vandhane.html

    Jeg har ikke så travlt på arbejde i dag....

    HelmerJ 3-08-23 10:23

  • ★★★★★★0

    Kan mærke, at jeg ikke kan vente på efterår/vinter-maden mere. Lige så meget som jeg hader selve årstiderne, lige så meget elsker jeg maden og de ting der er i sæson i tiden. Forår og sommer bliver lidt kedelige og ensformige i længden, der er mere variation i de mørke måneder. Og mere hygge! Nu elsker jeg jo også tunge sovseretter, så det er ikke så mærkeligt.

    I aften laver jeg gammeldags oksesteg - karamelliserede perleløg, bønner, hvide kartofler, kogte gulerødder og selvfølgelig en tung, brun flødesovs. Havde kun et højreb i fryseren, så det bliver af den. Begynder om et par timer, så den bliver ufattelig mør.  

    davenport 4-08-23 11:00

  • ★★★0

    Så er det i gang med brunkål!

    Aranyhajú Nyárszépe 4-08-23 11:28

  • ★★★★★★0

    Uh, yeah baby!! Jeg er desværre den eneste, der kan lide det i huset... :/

    davenport 4-08-23 11:39

  • ★★0

    Lidt kedelig men let kost i form af varme toast.

    En med skinke og ost og en med salami og ost, har ikke haft den store appetit idag, så det var nok til at blive helt mæt.

    Ryder666 4-08-23 22:03

  • ★★★★★★0

    Min kone har skaffet os sådan en anordning til køleskabet med 8 rum, så man kar klargjort grønt handy hele tiden. Nu er den taget i brug med broccoli, spidskål, tomater, blomkål, gulerødder og agurker. Så må vi se, om det kan anspore ungerne til at spise mere grønt. Dejligt initiativ, hvor om alting er :)

    davenport 6-08-23 14:00

  • ★★★★★★1

    Vi fik noget så underligt som frikadeller med kartoffelmos og brun sovs. Og rødbeder. Men det smagte jo godt. Der blev desværre kun lavet af 1½ kilo fars, så der er ikke meget håndkød tilbage.

    davenport 7-08-23 18:42

  • ★★0

    I aften står den på ristorante Dr oetker frysepizza med tomat ost og salami...coop365 havde tilbud på en æske med to pizzaer til 35kr, så købte to æsker for 70kr. Købte også lige to poser hotwings til 27kr år pose, så er godt dækket ind...

    Ryder66610-08-23 18:24

  • ★★★★★★0

    Min kone kogte kødboller af 3 kg. fars, og så overtog jeg. De andre fik boller i karry, og jeg lavede en super lækker hvidløg/tomat-sauce med krydderurter fra haven. De fik ris, jeg fik spaghetti. Og så ville den lille kun have majskolber, så dét også. (Er pt. i gang med 2. fyldte opvaskemaskine, og jeg er ikke færdig endnu...)

    davenport10-08-23 19:03

  • ★★★0

    Min kone har skaffet os sådan en anordning til køleskabet med 8 rum, så man kar klargjort grønt handy hele tiden. Nu er den taget i brug med broccoli, spidskål, tomater, blomkål, gulerødder og agurker. Så må vi se, om det kan anspore ungerne til at spise mere grønt. Dejligt initiativ, hvor om alting er :)

    Interessant! 

    Har du et link til den ?

    MadMartigan11-08-23 12:54

  • ★★★★★★0

    Den er købt i Super Brugsen i sin tid som et "ja-tak" tilbud. Mere ved jeg faktisk ikke. Men det fik sgu hurtigt ben at gå på. 

    davenport11-08-23 13:56

  • ★★★★1

    Hvor meget Bacon kan der være i hvert rum?

    dyg11-08-23 14:59

  • ★★0

    Hvor meget Bacon kan der være i hvert rum?

    Det vigtige spørgsmål:-D

    Weird_J11-08-23 15:05

  • ★★★★★★0

    647 g. i tern...

    davenport11-08-23 15:36

  • ★★★★★★0

    Har noget forstegt kylling i strimler i fryseren. Tror bare jeg laver en salat til, og så er det det. Kan ikke finde på andet, og de to store er ude, og er lidt vage i om de kommer hjem og spiser.

    davenport11-08-23 16:18

  • ★★★1

    Er på uge 2 uden alkohol og tobak, og så er det jo weekend. Så er der tid, evner og energi til at lave mad. Og ikke mindst til at leve sundt. Det bliver dog alligevel enkelt i dag. Laver Zucchini bolognese. Det er med squashstrimler i stedet for pasta. Så får jeg brugt min spiralizer igen.

    Aranyhajú Nyárszépe11-08-23 17:47

  • ★★★★★★1

    Er du stoppet med begge dele samtidigt? Det er fanme stærkt gået, sir! 

    davenport11-08-23 18:04

  • ★★0

    Skal have to håndfulde hotwings om lidt, uden tilbehør, men mere som en snack... helt præcis 10 stk...

    Ryder66611-08-23 20:40

  • ★★★0

    Er du stoppet med begge dele samtidigt? Det er fanme stærkt gået, sir! 

    Jo, men har jo kun drukket og røget på deltid. Drikker aldrig om hverdagen, når jeg skal på arbejde. Ender gerne på druk om fredagen. Når jeg så drikker alkohol, begynder jeg også at kæderyge. Derefter er jeg træt og udmattet i 3 dage. Det er lidt spild af tid, at bruge 2/3 del af sin weekend på at være træt, så derfor har jeg tænkt mig at begrænse drikfældigheden lidt. I næste uge kommer der AC/DC Jam til byen og den lokale gøgler/kunstner her fødselsdag. Så kommer jeg give den gas igen. Men så har jeg også holdt 3 ugers pause.

    I dag bliver det til en god sund hjemmelavet lasagne.

    Aranyhajú Nyárszépe12-08-23 15:51

  • ★★★★★★1

    Jeg er gået fra 3 liter rødvin om dagen til 0. Det har stået på i 14 mdr. nu, men ryger dog stadig. Det skal jeg også stoppe med, men alkohollen var sgu det vigtigste, for mit vedkommende. Det er heldigvis blevet mere og mere acceptabelt at man ikke drikker, og ikke engang behøver at komme med en langt ude forklaring. Jeg fik bare nok, og har det godt med det nu. 

    davenport12-08-23 16:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen